KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Tammikuun uutisia: Ilmainen Ystävänpäivä-postikortti

Jos tämä uutisviesti ei näy alla, ole hyvä ja napsauta tästä

Ilmainen Ystävänpäivä -postikortti

Ystävänpäivä lähestyy, ja nyt on juuri oikea aika lähettää parhaille ystäville lämpimät terveiset ihanalla design postikortilla.
 
Saat Hopeasavi.fi:ltä Ilmaisen postikortin, jossa on kaunis sydämen muotoinen Art Clay -hopeasaviriipus, kun ostostesi loppusumma on  vähintään 50 euroa (ennen postikuluja) ja ostoskorissa on  vähintään 1 Art Clay Silver -hopeasavituote (savi, pasta tai ruisku). Kampanja on voimassa 14.02.2011 asti niin kauan kuin varastoa riittää.
 
Tämä postikortti on erityisesti suunniteltu niin että voit lisätä tekstiä kortin molemmille puolille. Käytä spriiliukoista permanent -kynää jos kirjoitat tervehdyksen kortin kiiltävälle kuvapuolelle. Kortin koko on sama kuin normaalilla postikortilla: noin 15x10cm. Saatavilla on kaksi mallia (A & B) ja jos toiveesi on saada tietty malli, ilmoita siitä tilauksen lisätiedoissa (huomioimme toiveesi niin kauan kuin varastoa riittää).  Huomaa että kortin sävy saattaa olla eri kuin tietokoneen ruudulla riippuen näytön asetuksista.

    

Vinkki: Mitä jos savi jäätyy?

Suosittelemme että et anna hopeasaven jäätyä, mutta talven aikana tämä saattaa kuitenkin tapahtua. Mitä sitten? Anna savipakkauksen sulaa normaalissa huoneenlämmössä kunnes se on jälleen täysin pehmeää eikä jäätyneitä kohtia tunne enää. Tämä saattaa kestää jopa 5 tuntia tai yön yli riippuen olosuhteista. Kun savi on taas pehmeää sitä voi käyttää normaalisti.
 
 
 
Muutos Art Clay 10 gr pakkauksissa

Art Clay 650 sarjan 10 g Normaalisti- ja Slow -hitaastikuivuvat pakkaukset ovat muuttuneet eikä pussin yläosassa ole enää sulkunauhaa. Sama muutos on jo tapahtunut 7 g pakkauksissa.
 
VINKKI: Säilytä ylijääneet savipalat kiedottuna muovikelmuun suljettavassa muovipussissa tai pienessä ilmatiiviissä purkissa, kuten viereisessä kuvassa. Laita saven mukaan palanen kosteutettua pesusientä tai vauvojen kosteuspyyhe.