KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Helmikuu Uutisia: Me muutamme uusiin tiloihin

Jos tämä uutisviesti ei näy alla, ole hyvä ja napsauta tästä

Muutto uusiin tiloihin

Iloisia uutisa, sillä voimme ilmoittaa muutosta uusiin tiloihin Runeberginkadulle. Siellä meillä on sekä isommat opetustilat, että oma näyttelytila tuotteille. Paikka on lähellä entistä osoitetta joten sinne on helppo löytää. 
 
Muuttaessamme varastoa, voi olla että nettikaupassa tehtyjen tilauksien toimituksessa on pientä viivettä. Tämä koskee lähinnä tämän viikonlopun aikana tehtyjä tilauksia ja ensi viikon alkupäiviä. Jos tilauksellasi on erityinen kiire, voit ilmoittaa siitä meille tilauksen yhteydessä ja pyrimme huomioimaan tämän. Pahoittelemme myös jos emme pysty välittömästi vastaamaan sähköposteihin ja tiedusteluihin tulevan viikon aikana. Kiitos ymmärryksestä.

AAA

Mestariluokka uudella Hopeasavi -studiolla

 

Meillä oli kunnia järjestää mestariluokka yhdessä emaloinnin asiantuntijan, Art Clay World USA Master instructor,
Pam East:in kanssa. Kurssi "Emalointi Art Clay Copper -kuparisavikorulle" pidettiin viime viikonloppuna uusissa tiloissamme.
Art Clay World Finland sertifioituja opettajia tuli paikalle ympäri Suomea, jopa Kemistä asti. Meillä oli upea ja hauska viikonloppu ja saimme paljon arvokasta tietoa ja inspiraatiota tehdessämme hienoja emaloituja kuparisavikoruja! Kiitämme sydämellisesti Pam East:iä vierailustaan Suomeen ja että hän jakoi ammattitietoa ja -taitoa meille. Muutamia kurssilla tehtyjä taidekoruja on nähtävissä galleriassa  (lisää tulee myöhemmin). (Kuvan korut: Meira, Susann, Jaana)

Pam East 'Enamelling on Metal Clay' -kirja kertoo emaloinnista hopeasavelle. Kirja on nyt saatavilla Hopeasavi.fi nettikaupassa.

 

Hopeasavi.fi
Helsingin Kädentaitomessut
Wanhasatama
La-Su 5-6 Maaliskuu 2011
Tervetuloa!

 

Art Clay Praha Kilpailu

Viimeinen ilmottautumispäivä on nyt 28:s helmikuuta. Ota yhteyttä tai lähetä viesti osoitteeseen: info(a)hopeasavi.fi saadaksesi lisätietoa ja osanotto-lomakkeen. Lue myös edellisistä uutisviesteistä lisää tietoa.
 
 

Häät lehti

Hopeasavi.fi on esillä uusimmassa Häät -lehden numerossa. Jos haluat nähdä pilkahduksen artikkelista, napsauta sormuskuvaa.