KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

FAQ

ART CLAY HOPEA & KULTA

Art Clay-hopeasavi: Mitä se on?Hopeasavi on hopeajauheen, orgaanisen sideaineen ja veden sekoitus. Massassa käytetty hopea on 100% kierrätettyä puhdasta hopeaa. Hopeasavi muistuttaa tavallista muovailusavea, joten sitä voi työstää haluttuun muotoon. Kun koru tai esine on muotoiltu, se kuivataan muutamassa minuutissa esim. hiustenkuivaajalla tai sen voi jättää huoneen lämpöön yön yli. Kuivana sitä voi vielä viimeistellä esim. kaivertamalla, viiloilla, tai muita tarkoitukseen sopivia työvälineitä käyttäen, kuten pinnan silottaminen kostealla vauvan puhdistuspyyhkeellä. Tämän jäkeen työ poltetaan, jolloin orgaaninen sidematerieaali palaa pois ja hopeahiukkaset sintraantuvat, jolloin työ kutistuu noin 9-10% ja siitä muodostuu yhtenäinen, massiivinen rakenne. Tulos on puhdasta hopeaa/ 999 -hopeaa.
 
            
 
 

Aitoa hopeaa?
Kyllä. Se on 999 hopeaa.
 
 
Kuinka Art Clay-hopeasaven kanssa työskennellään?
Art Clay hopeasaven työstämisessä hopeakoruksi on 5 vaihetta.
 
            
 
Kuka keksi Art Clay-hopeasaven?
Aida Chemical Industry Japanissa kehitti Art Clay-hopeasaven Research and Development osastollaan. Toistaiseksi kaikki Art Clay-hopeasavi tuotetaan Japanissa. Aida on perheyritys, joka on erikoistunut kierrätysprosesseihin. Monista kierrätettävistä jätemateriaaleista kuten vanhoista valokuvaus ja röntgenfilmeistä saadaan tonneittain puhdasta hopeaa. Samalla tavalla hammas- ja lääketieteen välineistöistä saadaan puhdasta kultaa. Osasta tästä uusiokäyttöön puhdistetuista jalometalleista valmistetaan Art Clay-hopeasavi ja Art Clay-kulta. Koko prosessi suoritetaan siten, että sillä on mahdollisimman vähäinen ympäristövaikutus. Yhtiömme vieraillessa Japanissa Aidan tehtailla olemme itse saaneet seurata tätä prosessia paikan päällä.
 
            
 
Mikä on Art Clay-hopeasaven suhde ympäristöön?
Art Clay-hopeasaven tuottaja, Aida, on alusta lähtien erikoistunut arvometalleja sisältävien jätemateriaalien kierrätykseen, jopa ennenkuin termi ‘kierrätys’ tuli tutuksi. Osasta hopea- ja kultakertymää tulee Art Clay-savituotteita.
 
 
Onko Art Clay hopeasavi turvallista?
Art Clay -hopeasavituotteilla, kuten savi/pasta/ruiskusavi/paperisavi, Overlay pasta, ja Art Clay Gold K/22 on AP-merkki (AP=Approved Product), joka on ACMI-sertifioidun tuotteen tunnus. ACMI on Art and Creative Materials Institute (Taide ja luovan alan materiaalien instituutti). AP-merkki annetaan taidemateriaaleille, jotka ovat turvallisia käytössä. Sertifikaatin antaa riipumaton lääketieteen asiantuntija perusteellisen toksikologisen arvioinnin jälkeen. Tuotteissa, joilla on AP-merkki, ei ole myrkyllisiä aineoisia, jotka voisivat olla vaaraksi aikuisille tai lapsille. Tuotteet eivät aiheuta akuutteja tai kroonisia terveysongelmeia.
 
            
 
Art Clay-hopeasaven polttaminen
Voit polttaa Art Clay-hopeasaven kaasuliedellä käyttäen polttoritilää, koru-uunissa tai kaasupolttimella. Jos asut Helsingin alueella, polttovalmiin korun voit tuoda studioomme ja Hopeasavi.fi polttaa korun puolestasi. Ole hyvä ja tarkista yhteystiedoistamme sopiva aika.
 
            
 

Milloin Art Clay-hopeasavi keksittiin?
Aida Chemical Industries sai patentin Art Clay-hopeasavelle vuonna 1991. 1992 saven, ruiskutettavan ja pasta-Art Clay-muodot julkaistiin Japanissa. 1994 Art Clay-hopeasavi ja Art Clay-kultasavi esitettiin virallisesti Japanin markkinoille.
 
 
Miksi en ole kuullut Art Clay-hopeasavesta aikaisemmin?
Olet ehkä jo lukenut ylläolevan kysymyksen. Vuonna 1994 Art Clay hopeasavi ja Art Clay-kultasavi esiteltiin virallisesti Japanin markkinoille. Muutamaa vuotta myohemmin Art Clay-tuotteet esiteltiin USA:ssa, missä siitä tuli (ja on) valtavan suosittu. Nyt Art Clay-tuoteet ovat saatavilla myös Euroopassa, mukaan lukien Suomi.
 
 
Onko Art Clay-hopeasavella helppo työskennellä?
Hopeasavi sopii hyvin kaiken tasoisille aloittelijoille, etenkin jos on kokemusta savella työskentelyssä. Aloittamiseen tarvitaan vain yksinkertaisia työkaluja ja polton voi tehdä kaasupolttimella tai kaasulla toimivalla retkikeittimellä. Kuitenkin, kuten kaikilla muillakin luovilla aloilla, voit luoda joko yksinkertaisia töitä tai jatkaa oppimaan edistyneitä tekniikoita (yhdistämällä hopeasavea ja lasia tai New Mokume Gane -tekniikka, jne.). Ja kuten kaikilla muillakin luovilla aloilla, perusasioiden osaaminen edesauttaa hyvän tuloksen saavuttamisessa.
 
 
Mitä voin tehdä Art Clay-hopeasavesta?
Art Clay-hopeasavesta voidaan tehdä minkälaisia esineitä tahansa pienestä hopeahelmestä korurasiaan. Isompiin esineisiin tarvitset enemmän materiaalia. Esim. seitsemän grammaa Art Clay-hopeasavea riittää hyvänkokoiseen riipukseen, sormukseen tai useaan pieneen pikkuriipukseen.
 
 
Voinko yhdistää kiviä tai metallia luomukseeni?
Varmasti. Tarkista ensin kestääkö valitsemasi kivi tai metalli korkeaa kuumuutta ja onko sen poltto yhdessä Art Clay-hopeasaven kanssa turvallista. Monet synteettiset kivet kuten Cubic Zirkonia, Spinel ja Corrundum kestävät kuumuutta, vaikka jotkut värit saattavat muuttua polton jälkeen,. Useimmat luonnonkivet eivät kestä kuumuutta vaan voivat rikkoutua. Metalleista hopea 999 kestää polton, yhdessä Art Clay hopeasaven kanssa menettämättä väriään. Sterling Silver 925 tummuu polton jälkeen, mutta sen voi helposti kiilottaa alkuperäiseen loistoon. Kiven tai metallin liimaaminen poltettuun ja kiilloitettuun hopeasavikoruun ei ole ongelma. Se voidaan tehdä koska tahansa.
 
 
Voiko Art Clay-hopeasavea, yhdistää muihin materiaaleihin?
Kyllä. Art Clay hopeasavea, kuivana tai poltettuna voidaan yhdistää lasiin, posliiniin ja emaliin. Se on myöskin fantastista liitettynä polymeerisaveen, erilaisiin hartseihin, helmiin ja erilaisiin lankoihin. Lista on loppumaton. Katso kurssitarjonnastamme ideoita.
 
            
 

Voivatko lapsetkin työskennellä Art Clay-hopeasaven kanssa ?
Jos kyseessä on oma lapsesi, olisi parasta, että vanhemmat tekisivät ensin malliksi. Sen jälkeen pystyy hän seuraamaan ohjeita työskenneläkseen Art Clay-hopeasaven kanssa. Vapaa-ajan studiossamme on työpaja (workshop), johon voivat osallistua 9 vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset. Siellä he saavat iloita, kuinka tavanomainen ‘normaali savi’ muuttuukin hohtavan kauniiksi metalliksi.
 
 
Mitä eroa on hienon hopean ja sterling hopean välillä ?
Hieno hopea on 99.9% hopeaa, kun taas sterling hopea on 92.5% hopeaa (siksi nimi 925) ja lisänä on metalliseosta. Tämä metalliseos tekee sterling hopean kovemmaksi kuin puhdas hopea, mutta samaan aikaan se tummu nopeammin. Puhdas hopea säilyttää kirkkaan värinsä kauemmin.
 
 
Missä voin nähdä enemmän Art Clay luomuksia?
Voit tutustua kurssilaisten tekemiin moruihin galleriaamme. Muita kiehtovia Art Clay luomuksia, joita ovat tehneet hopeasavitaiteilijat ympäri maailman, löydät “Silver Accessories Contest” sivuilla. Osoite löytyy linkkisivultamme. Art Clay Japan järjestää joka toinen vuosi arvostetun kansainvälisen kilpailun, jonka Grand Prix-voittaja saa palkinnon Japanin Kasvastus-, Kulttuuri- ja Tiedeministeriöltä. Joka kilpailuun osallistuu yli 500 työtä hopeasavitaiteilijoilta ja harrastajilta ympäri maailmaa. Kaikki upeat teokset voi myös nähdä hienoissa kilpailujulkaisuissa, joita on saatavilla nettikauppamme kirjavalikoimassa.
 
            

KURSSIT

 
Voinko osallistua kurssille?

Art Clay-hopeasavikurssit ovat avoimia kaikille. Valitse itsellesi joko alkeiskurssi, jatko- tai erityiskurssi, tai virallinen Art Clay World opettajakoulutus. Näet sivulla Hopeasavi Kurssit & Koulutus ajankohtaiset tiedot. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta metallisavesta, peruskurssi on oivallinen tapa aloittaa. Tällä kurssila tutustutaan Art Clay hopeasaveen ja valitsemasi kurssin mukaan voit tehdä riipuksen, korvakorut tai sormuksen. Kursseja järjestää kaikkialla Suomessa sertifioidut ACW Finland koulutuksen seuranneet opettajat, joiden yhteystiedot voitte löytää sivulta Löydä opettaja.


Mikä on erityiskurssi?

Peruskurssin jälkeen voit jatkaa oppimalla toisenlaisen hopeasavitekniikan - tai tulla erityiskurssille. Erityiskurssi on loistava tapa oppia erityistekniikoita lyhyessä ajassa. Se sopii myös niille, jotka ovat jo työskennelleet muiden materiaalien kuten posliniin ja lasin kanssa. Näin taitosi karttuvat ja voit sovelttaa uutta tekniikkaa taiteellisessa työssäsi. Jotkut erikoiskurssit sopivat myös aloittelijoille.


Haluan osallistua kurssille. Kuinka ilmottaudun?

Kun olet löytänyt sopivan kurssin, napsauta “Imoittaudu” – painiketta, niin pääset ilmottautumissivulle. Kun ilmoittautuminen on valmis saat tästä automaattisen vahvistuksen. Tämän lisäksi saatte vielä sähköpostitse lisätietoa kurssin maksamisesta ja muista käytännön asioista. Voitte myös ottaa yhteyttä ota yhteyttä sivun kautta.


Kuinka saan tietää, onko valitsemallani kurssilla tilaa?

Jos kurssi on täynnä, se näkky nettisivulla, jolloin se on helppo huomata. Jos kurssi on täynnä, mutta nettisivua ei vielä ole päivitetty, tiedon voi varmistaa sähköpostitse tai puhelimitse.


Kuinka kurssi maksetaan?

Tiedot maksutavoista lähetetään teille sähköpostitse. Varausmaksu tulee maksaa pankin kautta annettuun päivämäärään mennessä. Loppumaksu tulee suorittaa tilisiirtona ilmoitettuun eräpäivään mennessä.


Lapseni haluavat osallistua kurssille. Onko se mahdollista ?

Varmasti. Meillä on hyviä kokemuksia lasten osallistumisesta hopeasavikurssille. Ikäsuositus on vähintään 9 vuotta, mutta se saattaa vaihdella riippuen kurssin tyypistä ja kurssin vetäjästä. Kannattaa siis kysyä asiasta etukäteen. Kokemusten perusteella voimme kertoa että lapset ovat olleet hyvin innostuneita tehdä omia koruja. Art Clay-hopeasavella on AP (Approved Product) tuotesertifiointi.


Voinko varata yksityiskurssin esimerkiksi perhejuhlaksi tai polttariporukalle?

Vähintään 3-4 hengen ryhmät voivat varata oman yksityisajankohdan. Riipuskurssilla minimi on 4 osallistujaa. Valitse kurssi ensin, jolle haluatte osallistua, valitse valikosta ‘Varaus ryhmälle’ ja täytä kaavake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää viestin ota yhteyttä sivulla.

Sivun alkuun

SERTIFIOINTI KURSSI

 
-

Mikä on Art Clay World Finland sertifiointikurssi?
Sertifiointikurssi on tarkoitetu kaikille, jotka haluavat oppia monet Art Clay metallisavien tärkeät perus- ja jatkotason tekniikat. Suoritettuasi koulutuksen menestyksellä saat Art Clay World sertifikaatin. Hopeasavi.fi, virallisesti tunnettu myös Art Clay World Finland nimellä, on Suomessa ainoa suora virallinen Art Clay tuotteiden valmistajan, Aida Chemicals Industries valtuutettu edustaja ja koulutuskeskus. Järjestämme Suomessa ammattitason koulutuksen yhteistyössä japanilaisten kanssa japanilaisen oppisuunnitelman mukaan. Koulutuksia on kaksi: taso I ja taso II. Näiden jälkeen on mahdollisuus ottaa osaa jatkokoulutuskursseille ja mestariluokille.

Sertifiointikurssimme keskittyy erittäin korkeaan laatutasoon. Opetusta johtaa Astari G. Swatantri, kansainvälisesti useita palkintoja saavuttanut arvostettu hopeasavitaiteilija ja Ari-Pekka, molemmilla on vuosien kokemus opetus ja taidealalta. Suora yhteistyö valmistajan kanssa takaa opetuksen ja tiedon ajankohtaisuuden. Materiaalit ja  hopeasavitekniikat kehittyvät koko ajan joten koulutuksen aikana sovellamme uusimpia tekniikkoja. Sertifiointikurssin jälkeen pidämme sinut parhaalla mahdollisella tavalla ajan tasalla ja olet tervetullut päivittämään taitojasi sertifiointikurssin käyneille järjestettävillä erityiskursseilla.

Missä sertifiointikoulutus tapahtuu?

Yleisesti on koulutuspaikkana Art Clay world Finland studio Helsingissä, mutta sertifiointikurssi voidaan myös järjestää muualla Suomessa.

Miksi osallistua sertifiointikurssille?

Koulutuksen opetusohjelma on suunniteltu siten, että sieltä saa vahvan pohjan työskentelyyn oleellisilla metallisavitekniikoilla. Osallistumalla kurssille saat riittävästi tietoa (tuotetieto, tekniikat & ongelmanratkaisut) omien kurssien pitämiseen. Jos et halua opettaa, saat silti arvokasta ja laaja-alaista perus-ja jatkotason tietoa omaan työskentelyysi metallisaven kanssa ja saat siten uusia mahdollisuuksia laajentaa taiteellista ilmaisukykyäsi.


Voinko olla varma sertifioinnista kurssin päätyttyä ?

1-tason sertifikaattia varten sinun tulee tehdä kurssin jälkeen itsenäisesti kaksi koeprojektia. Niissä sinun tulee käyttää kaikkia oppimiasi tekniikoita. Aikaa projektin tekemiseen on yksi kuukausi kurssin päätyttyä. Tuloksen arvioi tutkintokomissio yhdessä johtavan, japanilaisen valmistajan valtuuttaman kouluttajamme kanssa. Tarvittaessa pyydämme sinua uusimaan työt tai näyttämään että vaadittavat tekniikat on omaksuttu. Kun koruprojektisi täyttävät vaatimukset saat virallisen Art Clay world sertifikaatin. Saat myös työstäsi palautteen ja hyödyllisen arvioinnin. Jatkokoulutuksen II-tason sertifiointia varten sinun tulee tehdä kolme koeprojektia. Aikaa projektin tekemiseen on kaksi kuukautta kurssin päätyttyä. Työt arvioi sama tutkintokomissio Art Clay valmistajan ohjeiden mukaan.


Mitä hyötyä on sertifioinnista ?

Ennen kaikkea, tieto ja taito jonka saat alan johtavalta koulutusinstituutiolta. Osallistumalla koulutukseen opit laajan valikoiman oleellisia perus- ja jatkotason tekniikoita lyhyessä ajassa. Tunneilla keskitymme tekniikkojen oppimiseen, projektien korkeatasoiseen suorittamiseen ja ongelmanratkaisuun. Sertifiointikurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat virallisen Art Clay world sertifioinnin ja voit luottaa taitoihisi antaessasi omia perustason kursseja. Sertifioituna sinulla on myös mahdollisuus tilata ja ostaa hopeasavituotteita alennettuun hintaan ja ottaa osaa erikoiskoulutuksiin ja mestariluokille, joilla opettavat kansainvälisesti tunnetut alan ammattilaiset. Olet myös automaattisesti mukana ACW Finland verkoston toiminnassa ja voit ottaa osaa koulutustapahtumiin. Tuemme myös oman kurssitoiminnan aloittamista ja paikallista markkinointia.


Haluan tietää enemmän Sertifiointikursseista

Ole hyvä ja ota yhteys meihin saadaksesi lähempää tietoa Sertifiointikoulutuksesta

NETTI KAUPPA

Täytyykö minun luoda oma käyttäjäsivu nettitilausta varten?

Oma asiakastunnus on suositeltavaa mutta ei pakollista. Omalla tunnuksellasi saat  kanta-asiakasetuja. Kirjautumisesta on muitakin etuja sinulle:
 
Säästät aikaa – nopeampi ja helpompi kassatoiminta
Voit seurata tilaushistoriaasi
 

Kuinka tehdä ostoksia hopeasavi.fi:ssä?

Käyttäjäystävällinen kauppamme on vartavasten suunniteltu helppoa, tehokasta ja miellyttävää nettiostamista varten. Kun olet valinnut halumasi tuotteen, merkitse määrä ja napsauta sitten `lisää koriin` painiketta. Voit jatkaa tuotteiden keräämistä. Kun olet valmis, napsauta “Ostoskori”-painiketta (oikeassa yläkulmassa). Täällä näet ostoksesi kokonaisuudessaan, postimaksut ja kaikki alennukset (Kerääkaikkea- alennus ja Kanta-asiakastilialennus). Napsauta “Kassalle” ja seuraa sitten ohjeita. Kun olet saanut tilauksen varmistettua, saat sähköpostiin maksutiedot tilisiirtoa varten. Huomaa että jos et saa viestiä tulevien kansioon, voi viesti olla roskaposti kansiossa.

Sivun alkuun

Miten yksityisyys on ottetu huomioon?

Emme koskaan anna tietojasi millekään kolmannelle osapuolelle. Tietosi ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelemiseen.


Jos haluan tilata sähköpostilla tai puhelimella, onko se mahdollista?

Ole hyvä, ota meihin yhteyttä, jos haluat tehdä tilauksen sähköpostilla. Huomaa kuitenkin, että ei-nettiostos ei kasvata Kanta-asiakastilisi saldoa. Käytännössä on nopeinta tehdä tilaus suoraan nettikaupan kautta.

Sivun alkuun

Kuika maksan ostokseni?

Tilaukset maksetaan tilisiirtona. Kun olet saanut tilauksen varmistettua, saat sähköpostiin tilausvahvistuksen ja maksutiedot tilisiirtoa varten. Huomaa että jos et saa viestiä tulevien kansioon, voi viesti olla roskaposti kansiossa.

Sivun alkuun

Milloin ostokseni toimitetaan ?

Tilaukset jotka on maksettu ennen klo. 11.00 pyritään lähetetään vielä saman päivän aikana. Käytämme Postin kuljetuspalveluja kaikkiin lähetyksiimme. Tavoitteemme on nopea toimitus, mutta olemme riippuvaisia postipalvelusta. Kun lähetys on Itellan hallussa, emme enää voi vaikuttaa toimitusaikatauluun.

Sivun alkuun

Minkälaiset ovat postituskulut ?

Voit tarkistaa tiedot nettikaupan kotisivulta . Maksuton kuljetus on mahdollinen ostoksille, jotka ylittävät tietyn summan.

Sivun alkuun

Toimitatteko tilauksia Suomen ulkopuolelle ?

Kyllä. Ilmoita tilauksen yhteydessä toimitusosoite. Jos ette voi maksaa tilausta luottokortilla voimme lähettää tiitiedot maksua varten. Tilauksen postikulut näette kassalla.

Sivun alkuun

ALENNUKSET

Alennukset  
 
Hopeasavi.fi. asiakkaana hyödyt sekä kattavasta valikoimasta laadukkaita tuotteita, että eri mahdollisuuksista saada valituille tuotteille alennuksia. Kun avaat tuoteryhmän voit nähdä huomaa että jokaisella tuotteella on neljä hintaluokkaa. Parhaan alennuksen saat kun ostoskorissasi on yhteensä vähintään 20 mitä tahansa tuotetta. Hinnoittelu tapahtuu automaattisesti. Jos esimerkiksi ostoskorissa on jo 4 eri tuotetta ja valitsette vielä viidennen tuotteen, saat kaikille tuotteille lisäalennusta. Lopullinen hinta, ja alennuksen summa on parhaiten nähtävillä ostoskorissa. Ja jos ostosten lopullinen hinta on yli 135 euroa, lähetämme tilauksen ilman lähetyskuluja.

Huomatkaa myös, että jopa erikoistarjoukset ja poistomyyntituotteet lasketaan mukaan ostoskorin tuotelukumäärään ja edesauttavat näin isomman alennuksen saamista.

Luomalla oman käyttäjätunnuksen tulet myös hyötymään kanta-asiakkaan eduista. Tähän liittyvistä alennuksisat voitte lukea enemmän tämän sivun keskivaiheella. Jos olet korualan tai taideopetuksen ammattilainen, ota yhteyttä niin voimme kertoa mahdollisuuksista avata oma asiakastili. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, ole hyvä ja käytä *ota yhteyttä* lomaketta tai lähetä sähköpostiviesti.
 
Alennukset ja asiakasedut:
* Ostoskorialennus ostoskorin tuotelukumäärän perusteella
* Kanta-asiakkaan alennuksen
* Ilmaisen postituksen
* Kanta-asiakkaan tarjouksia
Hopeasavi.fi ja Art Clay World Finland sertifioituna yhteistyökumppanina hyödyt lisäksi erityisistä opettajaeduista ja alennuksista.
 
Jälleenmyyjät ja tukkuasiakkaat, ottakaa yhteyttä sähköpostitse: info(a)hopeasavi.fi, kiitos.

Ostoskori -tukkualennus

Kuten jo varmasti olet huomannut on jokaisella kauppamme tuotteella neljä hintaluokkaa. Kyseessä on niinsanottu “Ostoskori -ukkualennus”. Lopullinen hinta riippuu siitä kuinka monta (eri)tuotetta valitset ostoskoriin. Valitse mielesi mukaan vähintään 20 tuotetta ja saat kaikille tuotteille parhaan alennuksen. Jos ostoskorissa on vain yksi tuote ei hintaan lasketa alennusta. Huomaa että kurssit ja koulutus eivät ole osa kauppaa ja alennukset eivät koske niiden hintoja.

Hintaluokka I > Normaali hinta jos ostat vain yhden tuotteen
Hintaluokka II > Alennettu hinta jos ostoskorissa on 2-4 tuotetta
Hintaluokka III > Isompi alennus jos ostoskorissa on 5-19 tuotetta
Hintaluokka IV 20+ > Suurostajan alennus jos ostoskorissa on 20 tai enemmän tuotetta
 
Saat siis parhaan alennuksen ostamalla 20 tai enemmän tuotetta. Muista että voit valita koriin mitä tahansa tuotteista. Alla esimerkki:
 
Ostat:

1 pakkauksen Art Clay -hopeasavea 50 gram

> 1 tuote ostoskorissa, hintaluokka   I on voimassa

 

1 pakkaus Art Clay -hopeasavea 50 gram

1 pakkaus värittömiä kuut. sirkonioita 2 mm à 10 kpl

> 2 tuotetta ostoskorissa, hintaluokka II on voimassa

 

1 pakkaus Art Clay -hopeasavea 50 gram

1 pakkaus värittömiä kuut. sirkonioita 2 mm à 10 kpl

1 Art Clay Silver Peruskirja

2 Art Clay -hopeasaviruiskua 10 gr

> 5 tuotetta ostoskorissa, hintaluokka III on voimassa

 

1 pakkaus Art Clay -hopeasavea 50 gram

1 pakkaus värittömiä kuut. sirkonioita 2 mm à 10 kpl

1 Art Clay Silver Peruskirja

1 Sterling hopeinen ketju 40cm

2 Art Clay -hopeasaviruiskua 10 gr

14 pakkausta Art Clay -hopeasavea 7 gr.

> 20 tuotetta ostoskorissa, hintaluokka IV on voimassa
 
Kanta-asiakkaan alennus
 

Kanta-asiakkaan alennus on voimassa vain käyttäjätunnuksen tehneille asiakkaille. Asiakkaille jotka tilaavat joko puhelimitse tai sähköpostitse ei kerry kanta-asiakkaan saldoa.

Nettikaupassa emme unohda ostoksiasi vaan ne kaikki kasvattavat kanta-asiakas saldoasi. Saldon summa lasketaan vuosittain vuoden alussa, ja sen perusteella saa automaattisesti kanta-asiakkaan vakioalennuksen, joka on voimassa kaikille tuotteille koko seuraavan kauden ajan. Saavutettu alennusprosentti päivitetään vuosittain. Huomaa että, kurssit ja koulutus eivät ole osa kauppaa ja alennukset eivät koske niiden hintoja eikä kurssin maksu lisää saldoa.


Kanta-asiakkaan alennus 2011:
Ostosten summa vuodelta 2010 ja siihen perustuva kanta-asiakkaan vakioalennus vuodelle 2011:

601 € - 1200 € ennen ALV& Postitus = 2% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.

1201 € - 2500 € ennen ALV& Postitus = 3% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.

2501 € - 5000 € ennen ALV& Postitus = 4% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.

5001 € -10000 € ennen ALV& Postitus = 5% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.

10001 € ja sen yli ennen ALV& Postitus = 8% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.
 
Kanta-asiakkaan alennus 2012:
Ostosten summa vuodelta 2011 ja siihen perustuva kanta-asiakkaan vakioalennus vuoden 2012 aikana:
400 € - 1500 € ennen ALV& Postitus = 2% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.
1501 € - 3700 € ennen ALV& Postitus = 3% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.
3701 € - 8000 € ennen ALV& Postitus = 4% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.
8001 € - 15000 € ennen ALV& Postitus = 5% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.
15001 € ja sen yli ennen ALV& Postitus = 6% vakioalennus voimassa tammikuun alusta koko vuoden ajalle.
Kanta-asiakkaan alennus 2012: voimassa 9.1.2012 alkaen
 
Kanta-asiakkaan alennus 2013: sama kuin 2012, voimassa 10.1.2013 alkaen  
Kanta-asiakkaan alennus 2014: sama kuin 2013, voimassa 10.1.2014 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2015: sama kuin 2014, voimassa 10.1.2015 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2016: sama kuin 2015, voimassa 10.1.2016 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2017: sama kuin 2016, voimassa 10.1.2017 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2018: sama kuin 2017, voimassa 10.2.2018 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2019: sama kuin 2018, voimassa 11.2.2019 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2020: sama kuin 2019, voimassa 11.2.2020 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2021: sama kuin 2020, voimassa 10.2.2021 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2022: sama kuin 2021, voimassa 10.2.2022 alkaen
Kanta-asiakkaan alennus 2023: sama kuin 2022, voimassa 10.2.2023 alkaen

Ilmaislahja
 
Ajottainen kampanjatunnus 
 
Ilmainen postitus

 

Säästä euroja ja hyödy ilmaisesta postituksesta. Saat lisää tietoja kauppamme etusivulta.
 

Etu-ohjelma sertifioiduille Art Clay World Finland opettajille

 

Art Clay World Finland Sertifiointikoulutus on monipäiväinen opetusohjelma ja sisältää kaikki tärkeät hopeasaven työtavat. Intensiivinen koulutus antaa perusteellisen pohjan hopea-ja kultasaven käyttöön ja saat luvan opetustoimintaan yhteistyössä hopeasavi.fi sertifioituna opettajana. Jos olet saanut todistuksen sertifioinnista saat automaattisesti hyötyä opettaja-eduista.


Mitä tapahtuu alennuksille jos palautan tuotteita

Tuotteiden palautus on mahdollista ja ohjeet on löydettävissä myynti- ja kauppaehdoissa. Ilmoita palautuksesta etukäteen ja saatuasi meiltä varmistuksen voit lähettää tuotteet takaisin meiltä saatujen ohjeiden mukaan. Voit palauttaa vain avaamattomia pakkauksia jotka ovat ehjiä. Kirjoja ei voi palauttaa. Saatuamme ilmoituksen palautuksesta, laskemme sinulle uuden laskun perustuen pitämiesi tuotteiden lukumäärään. Jos asiakas palauttaa suuren osan tuotteista on Hopeasavi.fi:llä oikeus uudelleen laskea tilauksen loppusumma perustuen asiakkaan pitämien tuotteiden lukumäärään ja siitä riippuvaan hintaan. Asiakas on vastuussa palautuspostikuluista.

ILMAINEN TYöOHJE

Sähköisessä muodossa tallennettava S-työohje on monisivuinen, nelivärinen pdf-tiedosto, jossa korun tekeminen on havainnollisesti esitelty askel askeleelta nelivärikuvin ja selkein kuvauksin. Mukana on myös hyödyllisiä vinkkejä ja uusia ajankohtaisia ideoita. Lisää työohje ostoskoriin joko muiden tuotteiden lisäksi tai kappaleittain. Kun olet maksanut laskun saat sähköpostiosoitteeseesi linkin jolla voit tallentaa PDF-tiedon muistiin tai tulostaa sen käyttöösi. Huomaa siis, että emme lähetä työohjetta painotuotteena. HUOM! Jos ostat *vain* s-työohjeita, muista laittaa ennen maksua rasti ruutuun kohtaan 'Nouto studiolta' niin vältät lähetyskulut.

ILMAINEN Työohje! Jos näet tämän kolmiomerkin, se tarkoittaa että kyseinen työohje on ILMAINEN, jos ostat yhden tai useamman työohjeen infosivulla mainitun kampanjatuotteen. Voit tutustua näihin kampanjatuotteisiin napsauttamalla työoppaan otsaketta tai 'info' -painiketta. Ilmaisen työohjeen hinta näkyy ostoskorissa '0.00' kun kyseinen kampanjatuote on samoin ostoskorissa. Hyödy nyt tästä Hopeasavi.fi erityistarjouksesta!