KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU
Tervetuloa Hopeasavi.fi nettikauppaan. Valikoimistamme löydät parhaat metallisavi- ja korumateriaalit sekä korujen valmistukseen alan laadukkaimmat työkalut. Valitse vasemmaassa laidassa olevalta listalta tuoteryhmä. Jokaisen tuotteen otsaketta napsauttamalla voit lukea lisätietoa ja käyttövinkkejä.
 Kun ostoskorissa on useampia tuotteita saat automaattisesti kaikille tuotteille alennusta. Kannattaa myös tutustua kulloinkin myynnisä oleviin uusiin tuotteisiin ja erikoistarjouksiin ja poistomyyntitarjouksiin. Jos haluatte kysyä tuotteista ottakaa yhteyttä.
Tuotteiden tilaaminen
Saat asiakkaana parhaat edut kun teet oman tunnuksen Hopeasavi.fi nettikauppaan. Kirjautumalla asiakkaaksi kasvattaa jokainen ostos kanta-asiakassaldoasi, jonka pohjalta saat enemmän alennusta sekä muita etuja. Näistä kerromme tarkemmin sivulla alennukset

Sähköpostitse tilauksen voi lähettää osoitteeseen: info(a)hopeasavi.fi. Ilmoita tuotteet jotka haluatte tilata ja lähetämme teille tilausvarmistuksen ja laskun. Jos haluatte tilata puhelimitse voitte soittaa numeroon 0440 686844. Kaikki tilaukset voi maksaa joko pankkisiirtona tai postiennakolla tai jos tulette noutamaan tuottet studioltamme käteisellä tai pankkikorteilla.

Postitus- ja toimitusajat
Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen. Jos tilauksen loppusumma on yli 135 euroa, emme veloita postikuluja. Voitte myös tulla noutamaan tilauksen Helsingin studiolta.

Nettikaupan kassalla lasketaan pakkaus- käsittely- ja lähetyskulut automaattisesti. Alle 135 euron tilauksille ovat lähetyskulut kevyille tilauksille 2.00. Keskikokoiselle paketille kulut riippuvat painosta, painaville, kookkaille tuotteille lähetyskulut ovat 10 euroa. Tilaukset toimitetaan 1-2 työpäivän sisällä kun maksu on suoritettu, tai niin haluttaessa postiennakolla. Postitukseen käytämme Itellan postipalvelua. Jos toivotte saavanne paketin pikapakettina esim. Matkahuollon kautta, ilmoittakaa asiasta. Pikalähetyksistä laskutamme niitä vastaavat kulut
 
Ilmainen postitus tuotteelle jonka yhteydessä tämä merkki on nähtävillä

Maksut
Kun olette varmistaneet tilauksen aukeaa näyttöön uusi sivu, jossa voitte valita maksutavan. Tarkemmat maksutiedot saatte välittömästi sähköpostiinne.

Postiennakko
Tilauksen voi maksaa myös postiennakolla. Toimituskuluihin lisätään silloin voimassa oleva Itellan tai Matkahuollon kulu. Ilmoittakaa toiveesta nettikaupan kassalla viestille varatussa paikassa. Tilauksen varmistuksen jälkeen keskeyttäkää maksu "peruuta maksu" painikkeella. Saatte automaattisen ilmoituksen tilauksen varauksesta. Kun lähetys on tapahtunut saatte siitä samoin varmistuksen.

Studio Helsingissä
Hopeasavi.fi on nettikauppa, mutta meillä on myös studio ja kurssitilat Helsingin keskustassa. Jos haluat tulla noutamaan tilauksen studiolta, ilmoita meille siitä tilauksen lisätiedoissa. Tee siis ensin tilaus nettikaupassa ja laita sitten rasti ruutuun "nouto studiolta". Paras tapa ilmoittaa noutoajankohdasta on lähettää sähköpostia tai käyttää uhteydenottolomaketta.

Ota yhteyttä
onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai huomautuksia? Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä!

Uutislehti
Oletko kiinnostunut uusista tuotteista, tarjouksista, kursseista tai tapahtumista. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat uutisviestin automaattisesti.

Tilausehdot
Ole hyvä ja tutustu hopeasavi.fi tilaus ja toimitusehtoihin.
Tilaus & Toimitusehdot, Turvallisuus & Kaupan säänöt..