KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Uuden vuoden uutiset

Hyvää Uutta Vuotta 2011
Toivottaessamme uuden vuoden tervetulleeksi haluam-me palata hetkeksi hopeasaven alku-juurille tehtaaseen missä se valmistetaan. Loka-kuussa 2010, Astari Hopeasavi.fi:stä vieraili uudelleen Art Clay tehtailla Tokiossa. Aida Chemical Industries, Art Clay -metallisavien tuottaja aloitti aikanaan toimintansa juuri jalo-metallien kierrätyksellä uusiokäyttöön. Art Clay Silver -hopeasavi on 100% kierrätettyä puhdasta hopeaa, eli sitä ei ole louhittu kaivoksista.

Noin 5 vuotta sitten, aina kun Astari kertoi asiakkaille että Art Clay -hopeasavi on kierrätettyä hopeaa, reaktiot olivat hyvin vaihtelevia. Useimmat kyllä ymmärtävät mistä on kyse, mutta joukossa oli aina joku joka ei täysin pitänyt siitä että hopea on peräisin "jätteestä". Viime aikoina uusiokäytön suosio ja ymmärys on ehdottomasti eri tasolla kuin ennen. Palaute Art Clay käyttäjiltä painottuu juuri kehumaan sitä että hopea on 100% kierrätettyä. Päivittäin, Art Clay -tehtailla kasoittain röntgenfilmejä, vanhoja valokuvafilmejä, hylättyjä koruja, vanhoja tietokoneosia ja paljon muuta jalometalleja sisältävää jätemateriaalia muilta tehtailta kerätään yhteen ja prosessoidaan niin että jalometallit saadaan talteen. Kun hopea on puhdasta siitä tehdään hopeasavea joka taas muuttuu kauniiksi ja arvostetuiksi koruiksi kaikkien teidän taitavissa käsissä. Hopeasavi.fi toivottaa kaikille menestyksekästä ja luovaa "vihreää" Uutta Vuotta 2011!

 

  Uusia Tuotteita

    

Kanta-asiakkaan alennus

Kanta-asiakkaan alennus tulee automaattisesti voimaan heti tammikuun alusta, jos edellisen vuoden aikana tehtyjen ostosten summa oikeuttaa alennukseen. Lisää eri alennusprosenteista voi lukea sivulla: alennukset. Kanta-asiakkaan alennus näkyy kun ostoskorissa on tuotteita ja olette siirtymässä kassalle. Se on voimassa koko vuoden.
 
 
 
Art Clay World Praha Festivaali: Kilpailu 
Kilpailun teema ja motto on: 'Eurooppa-Aasia'. Idea ja ajatus teeman takana on pohtia mitkä ovat Art Clay -hopean ilmaisutyylit Euroopassa vastakohtanaan Aasialaiset ilmaisutavat. Voitko tyylissäsi selvästi osoittaa mitä on Eurooppalainen muotoilu? Voimme tässä lainata ja saada inspiraatiota T.S Elliotin ajatuksesta: "The unity of European culture" eli Eurooppalaisen kulttuurin yhtenäisyys. Ensimmäinen arvostelu tehdään valokuvien perusteella. Valokuvia voi lähettää 15.2.2011 mennessä. Ota yhteyttä  tai lähetä viesti osoitteeseen: info(a)hopeasavi.fi saadaksesi lisätietoa ja osanottolomakkeen.