KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Tilaus & Kauppaehdot

HYVÄ ASIAKAS, LUE NÄMÄ MYYNTI -JA KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI.


MYYNTI - JA KÄYTTÖEHDOT
A. Termien määritys koskien näitä myynti- ja käyttöehtoja:

- Nettisivusto tarkoittaa tätä nettisivua: www.hopeasavi.fi

- Me/meidän tarkoittaa HOPEASAVI.FI. jonka puolestaan omistaa Jazzilver tmi.

- Te/teidän tarkoittaa asiakasta HOPEASAVI.FI:n tietosivuilla tai nettikaupassa.

- Tuotteet tarkoittavat kaikkia myytävänä olevia tuotteita tällä sivustolla. Myytävänä olevia tuotteita ei ole tarkoitettu annettavaksi lasten käyttöön eikä niitä saa käyttää leikkikaluina. Tuotteiksi ei luokitella hopeasavi.fi kurssitoimintaa tai koulutusta.

- Kurssi ja koulutus tarkoittaa Art Clay -hopeasavikursseja/oppitunteja/koulutuksia joita järjestää hopeasavi.fi.

B. Käyttämällä tätä sivustoa ja/tai varmistaessasi tilauksen osoitat hyväksyväsi myynti- ja käyttöehdot. Jos et hyväksy myynti-ja käyttöehtoja, älä käytä sivustoa.

1.Hopeasavi.fi on tehnyt kaiken mahdollisen pystyäkseen antamaan tarkat tiedot
näillä sivustoilla, mutta Hopeasavi.fi ei takaa eikä anna takuita annettujen tietojen
tarkkudesta. Varaamme oikeuden muuttaa tietoja, yksityiskohtia, hintoja ja myynti-ja kauppaehtoja näillä sivustolla ilman tiedoitusta.

HINNAT JA MAKSAMINEN
Kaikki hinnat nettisivuilla ovat Euroina ja sisältävät Arvonlisäveron, ellei toisin mainittu.
Toimitus ja postikulut laskutetaan erikseen ja ne ilmoitetaan ennen tilauksen varmistamista.
Hopeasavi.fi varaa oikeuden muutta hintoja, mikäli on syytä olettaa että hinta on virheellinen teknisen virheen vuoksi. Tilaus- ja maksuvaihtoehdot ovat valittavissa nettikaupan kassalla ja niiden valinnan jälkeen asiakkaan tulee varmistaa tilaus. Lähetämme tuotteet asiakkaalle maksuvaihtoehtoa vastaavin ehdoin. Kaikki tuotteet ovat Hopeasavi.fi:n omaisuutta kunnes tuotteet on kokonaisuudessaan maksettu. Saatte automaattisen viestin tilauksen joka vaiheessa.

TOIMITUS.
Me toimitamme tuotteita ainoastaan asiakkaille jotka ovat yli 18 vuotiaita ja joilla on pysyvä osoite. Toimituksille on vakiomaksu. Jos jostain meistä riippumattomasta syystä postimaksut muuttuvat, otamme teihin sähköpostin kautta yhteyttä. Molemmilla osapuolilla on tällöin mahdollisuus perua kauppa. Toimitusaika on aina arvio ajasta. Me teemme kaiken mahdollisen että tuotteet lähetetään aikataulussa. Yleensä tilaus, joka on maksettu ennen klo. 12.00, lähetetään vielä saman päivän aikana. Ennalta määrittelemättömissä tilanteissa ja meistä riippumattomissa olosuhteissa saattaa lähetys viivästyä. Ilmoitamme asiasta teille ja ilmoitamme uuden toimitusajan. Kun tuotteet on lähetetty emme ole vastuussa postilaitoksen tai kuriiripalveluiden mahdollisista viivästyksistä. Toimitus-osoitteena käytämme tilausvarmistuksessa ilmoitettua osoitetta. Jos toimitus ei onnistu koska olette ilmoittaneet virheellisen osoitteen, palautamme, saatuamme lähetyksen takaisin, loppusumman vähennettynä ylimääräiset postikulut sekä 5% uudelleen-varastointimaksua. Ole hyvä ja varmista että toimitus onnistuu. Me emme ole vastuussa kadonneista tai rikkoutuneista lähetyksistä emmekä ole vastuussa mistään lisäkuluista lähetettyämme tuotteet. Tilauksesi tiedot pääset tarkistamaan milloin vain kirjautumalla kauppaan omilla tunnuksillasi.

PALAUTUS
Palautus on vain mahdollinen alkuperäisessä pakkauksessa. Palautettavia tuotteita ei saa avata, eikä käyttää. Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä. Kirjoja ei voi palauttaa. Seuraavat ehdot ovat voimassa:
- kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettava(t) tuote/tuotteet ja tuotepakkausten tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kuluttajan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info(a)hopeasavi.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Tuotteet saa palauttaa vasta saatuanne varmistuksen meiltä. Ilmoitamme teille tarkasti minne ja miten pakkaus tulee lähettää. Tuotteet jotka saamme palautettuna ilman ennakkoilmoitusta tulevat olemaan hopeasavi.fi omaisuutta, emmekä voi palauttaa maksua tai vaihtaa tuotteita toisiin tuotteisiin tai lahjakortteihin ym.
Saatuamme ilmoituksen palautuksesta, laskemme kuluttajalle uuden laskun perustuen hänen pitämiensä tuotteiden lukumäärään. Jos kuluttaja palauttaa suuren osan tuotteista on Hopeasavi.fi:llä oikeus uudelleen laskea tilauksen loppusumma perustuen kuluttajan pitämien tuotteiden lukumäärään ja siitä riippuvaan hintaan. Asiakas on vastuussa palautuspostikuluista.

RIKKOUTUNEET TUOTTEET
Rikkoutuneista tuotteista tulee ilmoittaa kolmen päivän sisällä saapumisen jälkeen.
Tehdasvirheistä johtuvat palautukset tulee tehdä 10 päivän sisällä. Asiakkaan tulee tehdä ensin palautusilmoitus sähköpostitse osoitteesee info(at)hopeasavi.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Tuotteet saa palauttaa vasta saatuanne
varmistuksen meiltä. Ilmoitamme teille tarkasti minne ja miten pakkaus tulee lähettää. Tehdasvirheisiin ei kuulu tuotteiden pintamateriaaleiden laatu, väri ja ulkonäkö, etenkin jos kyseessä on luonnonmateriaali. Takuu sähkötuotteille (sähkö/patteri) on 1 vuosi. Säilytä kuitti ja alkuperäinen laatikko. Ilman kuittia ja laatikkoa emme pysy auttamaan.
 
TILAUKSEN PERUUTUS
Jos haluatte peruuttaa tilauksen myöhemmin kuin 24 tunnin sisällä,
me pidätämme oikeuden veloittaa käsittelymaksun koskien tilattuja tuotteita.
Käsittelymaksu ei koskaan ole enemmän kuin 25% loppusummasta. Jos ette pysty
peuutuksen yhteydessä lähettämän alkuperäistä laskua (sähköpostilasku), ei
tilausta turvallisuussyistä voida perua.

MAKSUJEN PALAUTUS
Maksupalautuksiin tullaan aina käyttämään tilaajan alkuperäistä pankkitiliä.
Maksupalautus ei onnistu jos annatte meille virheellisiä tietoja. Hopeasavi.fi
ei ole vastuussa kuluista jotka aiheutuvat jos asiakas välittää virheellisiä tietoja. Laskemme asiakkaalle aina uuden laskun perustuen hänen mahdollisesti pitämiensä tuotteiden lukumäärään. Jos kuluttaja palauttaa osan tuotteista on Hopeasavi.fi:llä oikeus laskea tilauksen loppusumma uudelleen perustuen asiakkaan pitämien tuotteiden lukumäärään ja siitä riippuvaan hintaan. Palautettava summa riippuu uuden laskun summasta. Vähennämme uuden laskun loppusumman alkuperäiseen laskuun perustuneesta maksusta ja maksamme mahdollisen erotuksen takaisin

YLEISET EHDOT
Me emme pysty takaamaan että tuotteiden ulkonäkö ja/tai värit kuten nähtävillä sivuston valokuvissa ja piirrustuksissa vastaavat todellisuudessa myytyjen tuotteiden ulkonäköä ja/tai väriä. Kaikki kokomäärittelyt ovat pyöristettyjä arvioita. Tuotteiden saatavuus on automatisoitu, mutta jos niin sattuu että tilaamanne tuote ei ole saatavilla, ilmoitamme asiasta sähköpostitse. Jälkitilaus on mahdollinen ja saatte arvion toimitusajasta. Jos toimitus ei ole mahdollinen saatte maksun takaisin. Kaikki tuotteet on tarkoitettu kotikäyttöön. Jos haluatte käyttää tuotteita yrityskäytössä ja/tai julkiseen esittelyyn missä tahansa mediassa, ottakaa ensin yhteyttä meihin.Hopeasavi pitää oikeuden kieltäytyä tarjota palveluja ilman enneltämainittua syytä. Hopeasavi.fi ei ole vastuussa mistään eikä kenellekkään aiheutuneesta taloudellisesta (materiaalisesta) tai muusta (immateriaalisesta) tappiosta tai menetyksestä joka on seurauksena tämän sivuston sisällöstä, tuotteiden väärästä käytöstä ja/tai säilyttämisestä tai muusta sellaisesta. Myytävillä olevat tuotteet eivät ole tarkoitettu lapsille, ellei valmistaja toisin ilmoita ja tuotteiden ostajalla on vastuu valvoa tuotteiden turvallisesta varastoinnista ja käytöstä.

LAHJAKORTTI
Lahjakortti tulle käyttää hopeasavi.fi nettisivuilla tuotteiden ostoon. Ostosten loppusumma erotetaan lahjakortin arvosta. Jäljellejäävä saldo voidaan käyttää myöhemmin. Jos loppusumma on isompi kuin lahjkortin arvo tulee loppuosa maksaa joko toisella lahjakortilla tai pankkisiirrolla. Lahjakortilla ei voi ostaa toista lahjakorttia. Lahjakortti ei ole palautettavissa. Sitä ei myöskään saa jälleenmyydä tai sen arvoa ei saa siirtää toiselle henkilölle. Lahjakortin kadotessa tai jos se on varastettu, ei Hopeasavi.fi ole velvollinen sen uudelleenaktivointiin. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta. Jos lahjakorttinne on kadonnut nettiyhteyden vuoksi, voimme uudelleenaktivoida kortin. kaikki väärin saadut lahjakortit tullaan mitätöimään. Hopeasavi.fi pitää oikeuden peruuttaa ja palauttaa lahjakortin saldoarvon milloin tahansa ilman erityistä syytä.

AIHEETTOMAT TILAUKSET
Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

KURSSIT
Kurssipaikan varaus on sitova kun olette saaneet meiltä sähköpostitse varmistuksen ja olette maksaneet ilmoitetun varausmaksun viimeistään 10 päivää ennen kurssia. Loppumaksu voidaan maksaa käteisellä kurssin aikana. Jos ette ole maksaneet varausmaksua emme voi taata kurssipaikkaa ja mahdolliset alennukset peruuntuvat. Sertifiointikoulutuksen maksu tulee suorittaa yksi kuukausi ennen koulutuksen alkua. Voitte peruuttaa osanoton sähköpostitse tai kirjeellä. Peruutuksista 5 päivää (2 viikkoa jos kyseessä on sertifikaatiokoulutus) ennen kurssia veloitamme kirjanpitomaksun. Loppusumma palautetaan tilillenne tai se voidaan käyttää uuden kurssin varaamiseen. Peruutuksista tai poissaolosta kurssipäivänä veloitamme koko summan. Hopeasavi.fi:llä on oikeus peruuttaa osanotto kurssille tai koulutukseen ilman syytä. Jo maksettu osanottomaksu palautetaan, tai sovimme uuden ajankohdan. Hopeasavi.fi ei ole vastuussa mistään eikä kenellekkään aiheutuneesta taloudellisesta (materiaalisesta) tai muusta (immateriaalisesta) tappiosta tai menetyksestä joka on seurauksena osanotosta tai osanoton peruuntumisesta kurssille tai koulutukseen. Hopeasavi.fi ei ole vastuussa kurssin aikana tapahtuneista kurssilaisten yksityisomaisuuden rikkoutumisesta tai katoamisesta tai fyysisitä onnettomuuksista.

ALENNUKSET
Jokainen ja kaikki alennukset ovat voimassa niille määritetyillä ehdoilla. Hopeasavi.fi antaa kiinteän alennuksen kun se on mahdollista. Hopeasavi.fi pitää oikeuden muuttaa alennusehtoja ja/tai lopettaa alennusten soveltamisen ilman edeltäväá ilmoitusta.

HENKILÖTIETOTURVA
Hopeasavi.fi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tietoja ei luovuteta, myydä eikä
vuokrata muihin tarkoituksiin tai kolmannelle osapuolelle. Tietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta.

REKISTERI
Liittyminen rekisteriin tapahtuu asiakkaan luodessa käyttäjäsivun. Asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa ja päivittää yhteystietojaan koska tahansa.Asiakkaan pankkitunnukset ja salasanat eivät missään maksun vaiheessa välity Hopeasavi:lle.

UUTISVIESTI
Asiakas voi ilmoittaa haluavansa vastaanottaa uutisviestin. Uutisviestin vastaanoton peruuttaminen on mahdollista koska tahansa. Hopeasavi.fi ei ole vastuussa mistään eikä kenellekkään aiheutuneesta taloudellisesta (materiaalisesta) tai muusta (immateriaalisesta) tappiosta tai menetyksestä joka on seurauksena uutisviestin sisällöstä tai sen vastaanotosta tai jos asiakas ei viestiä ole saanut. Hopeasavi.fi pidättää oikeuden olla lähettämättä uutisviestiä. Hopeasavi.fi:llä on oikeus lähettää uutisviesti vain osalle uutisviestirekisteriin ilmottautuneista asiakkaista.

COPYRIGHT - MATERIAALIN KÄYTTÖRAJOITUKSET.
www.hopeasavi.fi sivuston kaikki oikeudet kuuluvat hopeasavi.fi:lle, jonka omistaa Halviala tmi. Mitään hopeasavi.fi-sivuilla tai millä tahansa hopeasavi.fi:n omistamalla, hoitamalla, valtuuttamalla tai valvomalla www-sivustolla olevaa materiaalia, mukaanlukien kaikki HTML- ja muut koodit, jotka sisältyvät Sivustoihin, ei saa muokata, kopioida, jäljitellä, kääntää, julkaista uudelleen, hyödyntää kaupallisesti, siirtää, postittaa, lähettää tai levittää millään keinoin. Materiaalin muuttaminen tai käyttö rikkoo Hopeasavi.fi:n tekijänoikeuksia ja muita omistusoikeuksia. Jos lataat sivustolta tiedoston, kuvan tai muun tiedon (jäljempänä viitaten "Ohjelmisto"), Hopeasavi.fi ei siirrä sinulle Ohjelmistojen omistusoikeutta. Omistat välineen, jolle Ohjelmisto on tallennettu, mutta ohjelman täysi omistusoikeus ja immateriaalioikeudet säilyvät Hopeasavi.f:llä. Hopeasavi.fi:lle lähetetyn materiaalin (kuvat, tekstit jne) omistusoikeus siirtyy Hopeasavi:lee ellei toisin kirjallisesti ole sovittu. Mikäli haluat saada luvan käyttää jotain Sivustolla esiintyvää tavaramerkkiä tai muuta materiaalia, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteessa info@hopeasavi.fi

VASTUURRAJOITUS
Tiedotusvälineenä Internet on luonteeltaan epäluotettava ja käyttäjänä hyväksyt sen, että tämän Sivuston tarjonta ja saatavuus on sellaista kuin se on. Hopeasavi.fi pyrkii kaikin kohtuullisesti mahdollisin keinoin varmistamaan, että Sivusto toimii asianmukaisesti, mutta ei takaa, että Sivusto tulee olemaan ilman keskeytyksiä, oikea-aikainen, turvallinen tai ilman virheitä. Hopeasavi.fi ei myöskään takaa, että virheet korjataan tai että tämä Sivusto tai palvelin, joka saattaa sen käytettäväksi, ovat vapaita tietokoneviruksista tai ohjelmavirheistä tai muista vioista.

YLEISTÄ
Nämä myynti- ja kauppaehdot noudattavat Suomen lakia. Hopeasavi.fi on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia nettisivuilleen ja meillä on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän myynti ja kauppaehtojen sisältöä Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

RIITOJEN RATKAISU
Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet pyritään ratkaisemaan neuvoittelemalla. Jos sovintoon ei päästä, ratkaistaan riita käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

YHTEYSTIEDOT
Hopeasavi.fi on rekisteröity nimi ja sen omistaa Jazzilver tmi. Y-tunnus:2133023-6.
Hopeasavi.fi.
Mechelininkatu 19 B 64
Helsinki 00100
Finland
E-mail: info(a)hopeasavi.fi
0440 686844