KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

KURSSIT & KOULUTUS

Info
Tervetuloa korukurssille. Voit osallistua inspiroiville peruskursseille, tutustua eri metallisaviin, oppia hienoja erityistyötapoja tai suorittaa virallisia Art Clay World sertifiointi Opettaja-koulutuksia. Hopeasavi.fi on Art Clay -hopeasavituotteiden Japanilaisen valmistajan valtuuttama edustaja ja opetus kaikilla kursseilla on alan korkeinta tasoa. Tutustu alla monipuoliseen kurssivalikoimaan ja etsi itsellesi tai ryhmällesi kiinnostavin vaihtoehto. Kurssilla opit suunnittelemaan ja valmistamaan koruja helposti ja nopeasti ja lisäksi huomaat kuinka hauskaa ja antoisaa työ on.
 
Studiollamme voit samalla tutustua kaikkiin Art Clay -hopeasavi-tuotteisiin, korualan työkaluihin ja kirjallisuuteen. Jos et vielä tiedä minkälaisen korun tekisit, tutustu kurssilaisten tekemiin koruluomuksiin Galleriassa . Oman ajan voi varata 3-12 hengen ryhmille ja voimme räätälöidä minkä tahansa kurssin toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä
Jos olet vakavasti kiinnostunut Art Clay -hopeasavitekniikoista korutaiteilijana tai kädentaidot opettajana, on sertifiointi-koulutus oikea valinta. Sen suorittamisen jälkeen saat virallisen ACW -todistuksen ja voit ottaa osaa jatkokoulutuskursseille.

Mikäli etsit opettajaa lähellä asuinpaikkaasi löytyy sertifioitu opettaja sivulta Löydä opettaja.
Hopeasavi - Perustyötavat Erityiskurssit Studion palvelut Sertifiointi - Koulutus

Hopeasavi - Perustyötavat

Hopeasavi Koko päivä
Riipuskurssi
Puoli päivä
Hopeariipus ryhmille

Hopeasavi Koko päivä

*Toistaiseksi ei kursseja Helsingin studiolla - tiedustele lähimmästä kansalaisopistosta*

Kokopäivän peruskurssilla opit suunnittelemaan ja muotoilemaan hopeakoruja Art Clay Silver -hopeasavituotteista. Valmistat valintasi mukaan 2-3 hopeatyötä: sormuksen, riipuksia, rintakorun tai korvakoruja. Materiaaliksi voit valita muovailtavan, pursotettavan tai siveltävän hopeasaven ja opit niihin liityviä perustyötapoja ja muutamia erityistekniikkoja kuten zirkoniakivien istutus. Studiomme laaja valikoima työkaluja, tekstuureja ja muotteja on käytettävissäsi. Kurssimateriaalit voit ostaa joustavasti studiolta, arvio hopeasavesta noin kolmelle korulle vaihtelee 27,50 - 50,00 välillä (hinta sisältää polton).

Kurssiin voi valita lisätekniikaksi yhden seuraavista tekniikoista, Lisätekniikan hinta on 25,00+materiaalit
A - UV-hartsi (koristepinnoite)
B - Luonnonhelmen istutus
C - 24K Kultaus - Keumbu tai Keum boo (korkeintaan 1x1cm alueelle)
Ilmoita mieleisesi lisätekniikka ilmoittautuessasi lisätietona.

Tutustu kurssilla tehtyihin koruihin Galleriassa

Kokopäivän kurssi on inspiroiva kokemus ja sisältää paljon arvokasta tietoa. Sopii kaikille kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta korujen teosta tarvitse olla. Yksityisvaraus mahdollinen 3 hlön ryhmille.


Kesto: 5 tuntia
Hinta: 90,00 euroa
Kurssin hintaan sisältyy:
· Työkalujen lainakäyttö
· Kahvi, tee
Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Riipuskurssi

Kevätkaudella 2024 kursseja maalis- ja huhtikuussa.
Kampanja: Varaa paikka ennen 3.3.2024 ja saat 5 euron lahjakortin*
*Lahjakortin voi käyttää vain studiolla kurssin aikana, lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaan tai käyttää kurssin maksuun)*

Hopeariipuksen valmistaminen muovailtavasta hopeasavesta on helppoa ja hauskaa. Teemme kurssilla yksilöllisen ja uniikin hienohopeisen (hopea 999) -riipuksen. Opit kuinka oma hopeakoru suunnitellaan ja valmistetaan. Käytettävissä on studiomme laaja työkalukokoelma joten voit viimeistellä korusi parhaalla mahdollisella tavalla. Kurssimateriaalit, arviolta 5-7g hopeasavea (muovailtava) voit ostaa joustavasti studiolta, kulut 14,00 - 19,00 välillä (hinta sisältää polton).
Kurssin aikana voi myös ostaa aloituspaketin tarjoushintaan.

Kurssi sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta korujen tekemisestä et tarvitse. Yksityisvaraus mahdollinen 4-5 hlön ryhmille.

Koruja nähtävillä Galleriassa

Kesto: 2,5 tuntia
Hinta: 30 euroa (25 euroa/hlö ryhmille)
Kurssin hintaan sisältyy:
· Työkalujen käyttölaina
Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Puoli päivä

Kevätkaudella 2024 kursseja maalis- ja huhtikuussa.
Kampanja: Varaa paikka ennen 3.3.2024 ja saat 5 euron lahjakortin*
*Lahjakortin voi käyttää vain studiolla kurssin aikana, lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaan tai käyttää kurssin maksuun)*

Opit Art Clay Silver -peruskurssin aikana paljon. Työnäytöksen jälkeen suunnittelet ja teet oman korusi joka on sormus, riipus tai korvakorut, ja mahdollisesti muutaman pienen lisätyön. Koruusi voit antaa persoonallista tunnetta monella tapaa ja saat  käyttää tähän studiomme laajaa valikoimaa tekstuureita, muotteja, työkaluja jms. Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää koruissasi synteettisiä zirkoniakiviä ja hopea 999 -liitososia (max. 3 kpl, ei kuluu hintaan). Kurssimateriaalit, arviolta 7-15g hopeasavea voi ostaa joustavasti studiolta, kulut 19,00 - 40,00 välillä.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Yksityisvaraus mahdollinen 4 hlön ryhmille.


Kesto: 3 tuntia
Hinta: 55,00
Kurssin hintaan sisältyy:
· Art Clay hopeapastaa ja ruiskusavea tarvittaessa liitoksiin (1g)
· Työkalujen käyttö ja hopeasaven poltto
Valitse ajankohta:Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Hopeariipus ryhmille

*Toistaiseksi ei kursseja Helsingin studiolla - tiedustele lähimmästä kansalaisopistosta*

Hauska ja helppo kurssi jonka aikana tehdään yksilöllinen ja uniikki
hopea 999 (hienohopea) -riipus. Kurssin aikana koru suunnitellaan ja valmistetaan hopeasavesta (muovailtava). Käytettävissä on studiomme laaja valikoima kauniita muotteja, kuvioituja tekstuureita & muotoleikkureita niin että korun tekeminen on hauskaa ja helppoa. Kurssi sopii kaikille: Naisille, miehille, nuorille ja varttuneille.

Aikaisempaa kokemusta korujen teosta et tarvitse.
Sopii erinomaisesti polttarijuhliin, perhetapahtumaksi tai yritysten virkistyspäiväohjelmaan. Tiedustele vaihtoehtoja ja ryhmäpaketteja.
Voimme räätälöidä juuri teille sopivan vaihtoehdon.
Minimi osanottajamäärä: 4
Maksimi osanottajamäärä: 6


Kesto: 2 tuntia
Hinta: Alkaen 29,50 euroa
Kurssin hintaan sisältyy:
· 3gr Art Clay hopeasavea
· Työkalujen käyttö ja hopeasaven poltto
Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Erityiskurssit

Hopeasavi & Lasinsulatus
Emalointi hopeasavelle
Pronssisavi -alkeet
New Mokume Gane Intro
Tee itse leimasin & hopeakoru
Kuparisavi -alkeet
Kiven istuttaminen
Tusinoittain Ruusuja

Hopeasavi & Lasinsulatus

Erikoiskurssi jolla suunnittelemme ja toteutamme yhdistelmäkorun hopeasta ja lasista. Lähtökohtana on erityisesti tätä kurssia varten räätälöity koruohje, joka on helposti mukailtavissa. Käymme läpi lasinsulatuksen alkeet, opit käyttämään Art Clay -hopeasavea, Overlay -hopeapinnotetta ja ymmärtämään työn erityisvaiheet ja kuinka välttää ongelmat. Valmistat yhden riipuksen. Tuo joko mukanasi omia pieniä lasinsulatustöitä, jotka on valmistettu Bullseye –laseista tai osta studion valikoimasta lasikapussi (hinta 2,50-4,50 kpl). Ryhmävaraus mahdollinen vähintään kolmen tai useamman osanottajan ryhmille. Ryhmät joissa on vähintään 6 osanottajaa saavat 10% alennuksen kurssihinnasta. Huomaa kurssi jakautuu kahteen osaan: Korun suunnittelu ja valmistus ensimmäisenä iltana ja tunnin kestoinen kiillotus ja viimeistelyvaihe toisena iltana. Tarpeen vaatiessa voimme sopia kiillotukselle muunkin sopivan ajankohdan

Kesto: 4+1 tuntia
Hinta: 85.00 euroa
Kurssin hintaan sisältyy:
·Art Clay Silver Overlay hopeapasta
·Työkalujen käyttö
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Emalointi hopeasavelle

Emalointi on perinteinen työtapa jossa metalli koristellaan sulattamalla sen pintaan lasipuuteria. Kurssilla suunnittelemme ja toteutamme ensin hopeakorun hopeasavesta, valmistat 1-2 riipusta tai korvakorut. Tämän jälkeen opit emaloinnin terminologian, varotoimet, työn suunnittelun, työhön valmistautumisen, emalointijauheen käytön periaatteet ja polton. Lopuksi koru viimeistellään käyttökuntoon. Aikaisempi kokemus korutöistä suositeltavaa.

Kurssimateriaalit voit ostaa joustavasti studiolta, arvio materiaalikuluista kuvan korulle on noin 20-25 euroa (hinta sisältää ilmaisen polton).<br />
<br />Kurssiin on myös mahdollista valita lisätekniikka: 24k lehtikultakoristeen emalointi (20.00 euron lisähinta).

Kesto: 4,5 tuntia
Hinta: 100.00 euroa
Kurssin hintaan sisältyy:
·Emalointijauhetta, 2 väriä/koru valinnan mukaan
·Työkalujen käyttölaina
·20.00 euron lisämaksusta 24k lehtikullan lisäys
·Kahvi & tee
Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Pronssisavi -alkeet

Materiaalina pronssia on käytety korujen ja koriste-esineiden tekemiseen jo ajoista 3000EK. Syynä sen suosioon on pronssin kestävyys ja moniin tyyleihin sopiva metallin väri joka vaihtelee kullan keltaisesta lämpimään ruskeanpunaiseen. Nyt pronssisaven avulla voi itse kukin tehdä ja muotoilla koruja helpommin kuin koskaan ennen. Kurssin aikana käytämme muovailtavaa Prometheus PBC -pronssisavea. Opit kaikki tärkeät työvaiheet ja saat paljon vinkkejä pronssisaven työstämiseen. Kurssi on kiehtova tapahtuma kaikille korutöistä kiinnostuneille. Aikaisempi kokemus ei tarpeen. Kurssimateriaalit voit ostaa joustavasti studiolta, arvio materiaalikuluista  on noin 10-20 euroa (hinta sisältää ilmaisen polton). Ryhmävaraus mahdollinen vähintään kahden tai useamman osanottajan ryhmille. Hinta yli kolmen ryhmälle ryhmäalennuksella on 45,00/hlö


Kesto: 3,5-4 tuntia
Hinta: 50,00
Kurssin hintaan sisältyy:
·Työkalujen lainakäyttö
·Kahvi tai tee
Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

New Mokume Gane Intro

New Mokume Gane on täysin uusi sovellus jossa yhdistetään Art Clay hopea- ja kuparisavea niin että tulos muistuttaa perinteistä japanilaista metallisepän tekniikkaa Mokume Gane, joka kehitettiin 1600 -luvulla miekkojen osien valmistamiseen.

Art Clay hopea-ja kuparisaven muovailtavuus mahdollistaa luoda ainutlaatuisia töitä lyhyemmässä ajassa, ja paljon helpommalla prosessilla verrattuna alkuperäiseen metodiin. 

Nyt tarjoamme mahdollisuuden suunnitella ja valmistaa omia New Mokume Gane hopea & kuparikoruja. Kurssin aikana teet koruja ja koruosia joissa hopea- ja kuparisavi marmoroidaan ja/tai painetaan yhdessä muottiin ja tuloksena on upeita kaksivärisiä koruja. Huomaa että töiden poltto vaatii pitkän ajan ja teemme sen kurssia seuraavan päivän aikana. Valmiit korut joko postitetaan kotiinne (rekisteröimätön postimaksu sisältyy hintaan) tai ne voi noutaa studiolta esim avoimen työpajan aikana. Kurssilla käytettävissäsi on studiomme monipuolinen työkalukokoelma niin että voit viimeistellä korusi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokemus metallisavitöistä on suositeltavaa. New Mokume Gane on tekijänoikeudella suojattu tekniikka joka on Art Clay Japanin omistuksessa. Kurssilta opittujen taitojen pohjalta saa koruja valmistaa itselle ja myyntiin. Kursseja saa ohjata vain sertifioidut New Mokume Gane ohjaajat. Lue myös infotiedote tästä.Kesto: 4,5 tuntia
Hinta: 115,00
Kurssin hintaan sisältyy:
·25 g Art Clay Copper-kuparisavea
·10 g Art Clay hopeasavea
·Työkalujen käyttö ja korujen poltto
·Kahvi, tee
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Tee itse leimasin & hopeakoru

Erittäin kiinnostava kurssi jolla teemme hopeariipuksen (tai kaksi, riippuen mallin koosta) käyttäen itsetehtyä omaa leimasinta. Aluksi teemme leimasimen erityisellä "tee itse leimasin" -systeemillä, johon sisältyy muutamia tarvikkeita ja UV -valolaatikko. Voit valita yli 20 valmiista grafiikasta tai käytä omaa tekstiä/designmallia* Käymme kurssilla läpi oman leimasimen tekemisen kaikki työvaiheet! Kun leimasin on valmis käytämme sitä hopeasaven kuviointiin ja teemme uniikin hopeariipuksen.

Kurssimateriaalit voit ostaa joustavasti studiolta, arvio materiaalikuluista kuvan korulle on noin 20-25 euroa (hinta sisältää ilmaisen polton).

*Jokainen grafiikka ja teksti tulee esityöstää laadukkaaksi negatiiviksi. Kerromme mitä tässä työssä tulee huomioida (mikä on tärkeää tietää useimmiten vie eniten aikaa) jotta osaat tehdä saman kotona kotitulostimellasi. Rajoitetusta kurssiajasta johtuen, jos haluat käyttää omaa tekstiä tai grafiikkaa, tulee tämä lähettää meille ajoissa ennen kurssia. Me teemme käyttövalmiin negatiivin. Tämä palvelu maksaa 15 euroa/kuva. Tekniset yksityiskohdat saat kurssivarmistuksen yhteydessä (koko, laatu, jne).


Kesto: 3-3,5 tuntia
Hinta: 75,00
Kurssin hintaan sisältyy:
· 7gr Art Clay -hopeasavea
· 1 itsetehty leimasin (lopputulos) omalla tekstillä tai itsevalitulla koristekuviolla (leimasinta voi myös käyttää muihinkin askartelutöihin kuten skräppäykseen)
· 5% alennus kun ostat/tilaat "Tee itse leimasin kotona" -aloituspaketin kurssin aikana (Paketti sisältää: UV -valolaatikko, jota voi myös käyttää UV -hartsikorujen tekemiseen, kaikki töihin liittyvät työkalut, CD jolla kuvankäsittelyohjelma & valmiita malleja sekä materiaalit jopa 30 kpl keskikokoisen leimasimen tekemiseen, OVH 158,00 euroa. Huom: leimasimen tekemiseen tarvitset myös tietokoneen ja suihkemustetulostimen) Ei yhdistettävässä muiden alennusten kanssa.
· Työkalujen käyttö ja hopeasaven poltto
· Kahvi, tee, virvoikkeet
Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Kuparisavi -alkeet

Kuparisavi -peruskurssin aikana tutustut perusteellisesti Art Clay Copper-kuparisaven käyttöön. Työnäytöksen jälkeen suunnittelet ja teet oman korusi: Valmistat yhden päätyön joka on riipus tai korvakorut, ja mahdollisesti yhden lisätyön. Käytettävissä on studiomme laaja valikoima tekstuureita, piparkakkuleikkureita, sapluunoita, muotteja, työkaluja ja paljon muuta. Tämä kurssi on inspiroiva kokemus ja sisältää paljon arvokasta tietoa ja käytännön ohjeita. Sopii kaikille kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta korujen teosta et tarvitse. Ryhmävaraus mahdollinen vähintään kolmen tai useamman osanottajan ryhmille. Ryhmäalennus 2,50/hlö. Kurssimateriaalit voit ostaa joustavasti studiolta, arvio materiaalikuluista&nbsp; on noin 10-20 euroa (hinta sisältää ilmaisen polton).


Kesto: 3 tuntia
Hinta: 30,00 euroa
Kurssin hintaan sisältyy:
·Työkalujen käyttö ja töiden poltto
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Kiven istuttaminen

Onko sinulla luonnonkivi jolle haluaisit tehdä tyyliin sopivan korutaustan? Metallisavet tarjoavat uusia mahdollisuuksia, mutta isomman kiven istuttaminen etenkin jos se on epäsymmetrinen, sattaa olla pulmallista. Tämän kurssin aikana opit istuttamaan kiven käyttämällä hopeasavea ja hopea 999 istutusnauhaa. Näytämme tekniikan jolla kivi tulee mahtumaan paikalleen polton jälkeen. Korupohjan voi koristella niin kuin haluat. Kurssi sopii kaikille joilla on kokemusta metallisavien käytöstä. Kurssimateriaalit voi ostaa tarjoushintaan studiolta. Tuo mukanasi oma uniikki kivi ja teemme siitä upean korun!

Kesto: 5,5-6 tuntia
Hinta: 125,00
Kurssin hintaan sisältyy:
· Työkalujen käyttö ja poltto
· Kahvi, tee, virvoikkeet
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Tusinoittain Ruusuja

Tule & opi tekemään 'Dozens of Roses' riipus Art Clay -hopeasavipaperista Hopeasavi.fi studiolla Helsingissä. Tämä kaunis hopeariipus sopii erityisen juhliin, ja on varmasti myös ihana ja vaikuttava lahja! Kurssilla opit uusia tekniikoita ja saat mukaasi ainutlaatuisen hopeakorun, ihan itse tehdyn!

Kesto: 4 tuntia
Hinta: 115,00
Kurssin hintaan sisältyy:
· Art Clay Paper
· Työkalujen käyttö ja poltto
· Kahvi, tee, virvoikkeet
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Studion palvelut

Polttopalvelu
VUOKRAA UV -LAMPPULAITE
Avoin Työpaja

Polttopalvelu

Helsingin keskustan studiolla poltamme työsi koru-uunissa. Voit joko tuoda työn poltettavaksi ja hakea sen myöhemmin sovittuna aikana, tai voit odottaa kunnes työ on valmis ja saat sen heti mukaasi. Hinta riippuu töiden materiaalista:
1x Art Clay hopeasavityö 2,00 ja sitä seuraavat 1,00/kpl, tai uunillinen 5.00. 
1x Art Clay 950 hopeasavityö maksaa 4,00 ja sitä seuraavat 1,00/kpl.
Prometheus pronssisavitöiden poltto tarvitsee huomattavasti enemmän aikaa, sillä poltamme ne aktiivihiileen peitettynä. Pronssisavipolton hinta koostuu aloitusmaksusta 2,50 + korujen yhteispaino: 10 gr 1,00/ 20g 1,50/ 50g 2,50/ 100g 4,00. Tai jos korun koko on iso, 4.00/polttokerta.
Pronssitöiden suurin koko saa olla 8X8X3cm. Koruihin, (paitsi kuparisaveen) saa olla yhdistettynä zirconioita ja/tai liitososia. Korkkisaven käyttö tukirakenteena myös sallittu. Huomaa että töiden tulee olla kuivia. Kuivauksesta perimme lisämaksun.


Kesto: Aika sopimuksen mukaan
Hinta: Alkaen 1.50 Euroa/kpl
Kurssin hintaan sisältyy:
· Poltto
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

VUOKRAA UV -LAMPPULAITE

Hopeasavi.fi studio tarjoaa ammattilaatuisen UV -valolaitteen vuokrausmahdollisuuden studiolla. Aika on joskus arvossaan ja ammattilaatuinen tehokas laite mahdollistaa kovettaa useampia töitä nopeasti ja samanaikaisesti. Työaikaa on varattavissa 15 minuutin jaksoissa. Aloitusmaksu sisältäen 15 minuuttia työaikaa on 5,00 euroa. Seuraavat 15 minuuttia 3,50/15min.

Kesto: Alk. 15 min.
Hinta: Alk. 5.00
Kurssin hintaan sisältyy:
· UV laatikon käyttö
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Avoin Työpaja

Oletko ollut HOPEASAVI.FI Studio Art Clay -hopeasavi riipus- puolipäivä-, kokopäivä-, tai jatkokurssilla? Jos olet ollut, voit ottaa osaa avoimeen työpajaan. Sen aikana tulet varmasti viihtymään joko koruja tehdessä, inspiraatiota etsiessä, alennustuotteiden ja poistomyynnin löytöjen parissa, tai yksinkertaisesti jutellen muiden kurssilaisten kanssa. Tämä on myös paras hetki etsiä käyttämättömät palat Hopeasavi.fi -hopeasavea ja lopultakin tehdä se uniikki arvokoru, joka on odottanut tekemistä! Ilmottaudu tänään ja... mukavaa nähdä taas pian! Katso kuvia Avoimesta Työpajasta.

Kesto: 2.5 tuntia
Hinta: 5.00-6.00
Kurssin hintaan sisältyy:
· Demopöytä
· Työpöydät: Voit käyttää studion työkaluja, mukaanlukien yli 100 ihanaa tekstuuria ja 100 uniikkia muottia! Ole hyvä ja huomioi että työpajan aikana ei anneta opetusta. Erityispoltot ja UV-lampun käyttö laskutetaan erikseen
· Ostosnurkkaus:
- Alennettuja hintoja monille tuotteille
- Poistomyynti (ei nähtävillä nettikaupassa)
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Sertifiointi - Koulutus

Ideapäivä
Sertifiointi TASO 1
Sertifiointi TASO 2
New Mokume Gane
Art Clay Hopea Paperi-Filigraani Sertifiointikurssi
Polymeerimassa PRO

Ideapäivä

Ideapäivä Art Clay World Finland koulutuksen käyneille ohjaajille ja taiteilijoille. Kirjaudu sisään ja lue opettajien uutissivulla lisäinfo.

Kesto: 10-16.30
Hinta: 55,00
Kurssin hintaan sisältyy:
·Paperifiligraani työkalu & materiaali (Info sähköpostissa)
·Töiden poltto
·Kahvi, tee, virvoikkeet
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Sertifiointi TASO 1

Taso 1 Art Clay World koulutuskurssi on virallinen hopeasavikoulutus, joka tapahtuu suorassa yhteistyössä Japanilaisen Art Clay tuotteiden valmistajan kanssa. Noudatamme vuoden 2013 uusittua oppiohjelmaa johon on koottu laaja valikoima eri hopeasavi-työtekniikkoja.

Koulutuskurssi soveltuu kaikille jotka haluavat perusteellisen koulutuksen metallisavien käytössä. Uusittu oppiohjelma antaa erinomaisen pohjan sekä suunnitella ja valmistaa koruja, että pitää kursseja. Kaikenkaikkiaan valmistat 6 työtä ja opit käyttämään erityyppisiä hopeasavimateriaaleja. Esimerkkitöiden pohjalta voit suunnitella omat mallisi. Ohjelmaan kuuluu sormuksia, korvakoruja, rintakoru ja riipus, zirkoniakivien ja luonnonhelmen sekä hopeaosien istutus. Opit myös kiillotus- ja patinointitekniikoita ja paljon muuta.

Aikaisempi hopeasaven käyttökokemus (vähintään yksi peruskurssi ja/tai muutamia esimerkkejä omista töistä) on suositeltavaa jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen tällä intensiivisellä kurssilla. Kurssin jälkeen tulee valmistaa kaksi tutkintotyötä.

Koulutuspaikka: Helsinki (säännöllisesti). Koulutus myös mahdollista kaikkialla Suomessa. Ota yhteyttä niin voimme kertoa enemmän mahdollisuuksista järjestää koulutus. Kurssimaksun voi suorittaa osamaksusopimuksella.
 
Taso 1 tutkinnon suosiolla läpäisyn jälkeen saat: 
- virallisen Taso 1 Art Clay World opettajan sertifikaatin
- mahdollisuuden ottaa osaa Taso II sertifiointikoulutukselle
Toimiessasi yhteistyökumppanina saat:
- maininnan hopeasavi.fi nettisivuilla sertifioituna opettajana
- mahdollisuuden ottaa osaa erityiskursseille ja koulutuspäiville
- mahdollisuuden ostaa alennushintaisia hopeasavi- ja muita tuotteita
- eksklusiivista informaatiota alan tapahtumista ja uusista tuotteista.
- luvan käyttää erityislogoa
- tukea promootiotapahtumiin


Kesto: 2 päivää
Hinta: 465 euroa (sis. 24% ALV), myös osamaksusopimuksella
Kurssin hintaan sisältyy:
·Art Clay hopeasavimateriaalit 6:lle valmiille korutyölle
·Työkalujen käyttö ja hopeasaven poltto
·Kahvi ja tee

Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Sertifiointi TASO 2

Art Clay World Taso 2 jatkokoulutus on avoinna ACWFinland Taso 1 sertifioinnin suorittaneille. Koulutusohjelma noudattaa vuoden 2013 uusittua ohjelmaa johon kuuluu 4 korutyötä sisältäen viimeisimmät valmistajan päivitykset ja sertifiointi-projektit: Lasinsulatus ja lasin yhdistäminen hopeasaveen, Overlay -hopeapinnoitus, mittatyönä tehtävä luonnonkiven istutus hopea 999 -istutusnauhalla, patinointitekniikkoja, 24K kultaus, kuparisavi, uusimmat viimeistelytekniikat ja muuta. Kurssin aikana keskitymme työn toteutuksen mahdollisimman korkeaan laatuun. Kurssin jälkeen tehdyt työt arvioidaan ja niistä saa ACW -standardien mukaisen arvioinnin.

Koulutuspaikka: Helsinki tai muualla Suomessa tilauskurssin muodossa sopimuksen mukaan. Kurssimaksun voi suorittaa osamaksusopimuksella.


Kesto: 2 päivää
Hinta: 575.00 euroa (myös osamaksusopimuksella)
Kurssin hintaan sisältyy:
·Materiaalit 4:lle valmiille korutyölle
·Työkalujen käyttö ja hopeasaven poltto
·Kahvi ja tee

Valitse ajankohta:


Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

New Mokume Gane

New Mokume Gane on täysin uusi sovellus joka on suuniteltu Art Clay hopea- ja kuparisaven käyttöön perustuen perinteiseen japanilaiseen metallisepän tekniikkaan Mokume Gane, alkujaan 1600 -luvulla kehitetty tekniikka valmistaa miekkojen osia.
Art Clay Club Japan ja AIDA ylpeinä ovat kansainvälisesti julkistaneet kehittämänsä uuden NEW MOKUME-GANE -koulutuksen. Siinä hyödynnetään Art Clay hopea-ja kuparisaven muovailtavuus ja poltto niin että voit luoda ainutlaatuisia töitä lyhyemmässä ajassa, ja paljon helpommalla prosessilla verrattuna alkuperäiseen metodiin. Art Clay World Finland (ACWF) on saanut kunnian tarjota New Mokume Gane -koulutusta ACWF täyssertifioiduille yhteistyökumppaneille. Huomaa: Koulutukseen pätee erityissopimus, sillä itse koulutus ja siihen liittyvä tutkinto tapahtuu yhteistyössä Art Clay Japanin kanssa. Tarkempi selostus löytyy kun kirjaudut ACWF -opettajien uutissivulle. New Mokume Gane: kuvat


Kesto: 2 x 2 päivää
Hinta: Info luettavissa ACWF opettajiens uutissivulla
Kurssin hintaan sisältyy:
  • New Mokume Gane Certificate -koulutustodistuksen myöntää AIDA / Art Clay Japan kun kaikki tutkintotyöt ovat läpäisseet sekä ensimmäisen ACWF -tarkastuksen Suomessa ja toisen tarkastuksen Japanissa jonka suorittaa Art Clay Japan (Tarkempi selostus löytyy kun kirjaudut ACWF -opettajien uutissivulle.)
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Art Clay Hopea Paperi-Filigraani Sertifiointikurssi

Sertifiointikurssit ovat alkaneet maaliskuussa Japanissa, ja olemme iloisia voidessamme tarjota mahdollisuuden oppia tämä kiehtova tekniikka myös Suomessa. Sertifiointikurssi sisältää 6 ihastuttavaa korua, päämateriaalina on Art Clay paperisavi. Opi kiehtova tekniikka ja rikastuta opetustyötäsi tai tee ainutlaatuisia koruja.Kesto: 3 pv (09:30-17:00)
Hinta: 640 euroa (sis. 24% ALV), lue info ACWF opettajien uutisista
Kurssin hintaan sisältyy:
·Materiaalit 6 koruprojektiin
·Ohjekirjanen
·Työkalujen käyttö (hopeasavelle) ja hopeasaven poltto
·Kahvi ja tee

Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu

Polymeerimassa PRO

Polymeerimassakurssi jolla tutustutaan yli kymmeneen tekniikkaan. Ilmottautuminen avoinna kuukausi ennen kurssia. Ryhmävaraukset 4-6 kurssilaisen ryhmille mahdollisia.

Polymeerimassoista voi tehdä upeita ja ainutlaatuisia koruja. Tämän tehokurssin aikana
käsitellään kaikki plymeerimassojen käyttöön liittyvät perus- ja eritystekniikat Päämäärä on ymmärtää miten valmistetaan laadukas koru ja kuinka suorittaa korkeatasoisen viimeistely.
Kurssin tavoite on valmistaa 3 korua:
- Kaulakoru (mm häivytys-, millefiori- ja helmitekniikat)
- Rannekoru (mm. kuviointi, lehtimetallit, elastinen nauha jne.)
- Rintaneula (kuvasiirto, maalaus, pinnoitus jne.)
Kurssihintaan sisältyy opetus ja yksi 6-väripakkaus. Muut materiaalit voi valita  studiomme laajasta massavalokoimasta. Lisämateriaalikulut arviolta noin 20,00 euroa, mistä jää materiaalia myös jatkotöihin.


Kesto: 09.30-16.30
Hinta: 220.00
Kurssin hintaan sisältyy:
·Työkalujen käyttö ja töiden poltto
·Kahvi, tee, virvoikkeet
Valitse ajankohta:

Varataksesi paikan kurssille
TAI Ilmoittaudu