KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU
Hopeasavi.fi > SAVET & MASSAT >

ART CLAY -HOPEASAVI
ART CLAY SILVER -hopeasavi
Saatavilla on kolmea perusmassaa: Muovailtavaa-, siveltävää-, ja pursotettavaa hopeasavea, sekä muutama erityissavi: Overlay-pinnoite, öljypasta korjauksiin ja paperisavi. Valmiin työn hopeapitoisuus on 99,9% eli hopea 999.
ART CLAY -hopeasavipasta: Siveltävä hopeapasta
Art Clay -hopeasavipasta soveltuu perustöissä kahden osan pinnan toisiinsa kiinnittämiseen, kolojen ja halkeamien korjaamiseen sekä  pintatekstuurin tekemisen. Erityistekniikkana suosittu on maalata hopeapastalla paksu kerros jonkun palavan materiaalin päälle, kuten koivunlehden alapinnalle, jolloin lopputuloksena on hopeinen kopio.
ART CLAY HOPEA 650: Hopeasaviruisku
Hopeasavi ruiskussa on tuote jolla voit tehdä hienoja yksiyiskohtia ja ohuita lankamaisia linjoja. Valittavana on 3 erikokoista suutinta: ohut, keskikoko ja paksu. Säilytä avattu ruisku suutinpää alas lasissa jossa on vettä.
ART CLAY HOPEA ERITYISTUOTE: Maalattavaa hopeaa, Öljypasta
Hopeinen maalattava Art Clay on mahdollistaa koristella mm posliinia, keramiikkaa tai lasia. Maalaa koristelu sudilla tai käytä valmiita kuviomalleja (sabluunoita - saatavilla osostolla muotoilu/design työkalut). öljyliete on myös erinomainen korjaustöihin jo poltetuille koruille ja esineille
AC -KUPARISAVI & OSAT
ART CLAY COPPER -kuparisavi poltetaan uunissa 960 C asteessa 30 minuutin ajan ilman aktiivihiiltä (kookoshiutaleita). Siitä voi valmistaa kuparisia koruja ja esineitä. Studiossa olemme kokeilleet pienten korujen polttoa myös pienois- kaasupolttimella (tohotin) ja tulos oli onnistunut.
PRONSSISAVI & OSAT
Pronssisavea voi muotoilla samaan tapaan kuin hopeasavea kun teet pienempiä korutöitä. Isompia töitä tehdessä on pronssisavella omat piirteensä ja se käyttäytyy eri tapaan.
MUOTTIMASSAT
Korkkisavi ja muottimassat
Korkkisavi on muovailtavaa luonnonmateriaalia josta voit tehdä mieleisesi muotoisen pohjamallin ontoille hopeasavitöille. Tärkeää on että korkkisavi on 100% kuivaa ennen kuin metallisavi lisätään ja kun työ poltetaan.
Muottimassoja on saatavilla eri tarkoituksiin, yksi- ja kaksikomponenttisia sekä uudelleen käytettäviä massoja.
POLYMEERIMASSAT
Polymeerimassat.
 
X

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tuote on taas saatavilla

Peruuta sähköposti-ilmoitus

Peruuta