KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Uutisviesti: Monitekniikka Kukka Rintakoru & Korunäyttely Helsingin Talvipuutarhassa

Hopeasavi.fi Nettikauppa
Art Clay Hopeasavi Bonuspakkaukset


Taas saatavilla syksyn ajan!


Tuoteinfot Omilla Sivuillaan

Johtuen kasvavasta määrästä uusia tuotteita, laitamme nyt uusien tuotteiden Infon/Käyttöohjeet/Vinkit kyseisen tuotteen omalle tuotesivulle
Aikaisempi hopeasavi.fi/tuoteinfo sivu on edelleen käytössä mutta sitä ei laajenneta.
Nähdäksesi tuotteen selostuksen, napsauta joko kyseisen *tuotteen nimeä* tai nimen vieressä olevaa *info* painiketta ja näet tuotesivun. Pyrimme myös vähentämään paperille tulostettujen tuoteinfojen määrää ja korvaamaan ne digimuodossa jokaisen yksittäisen tuotteen infosivulla.

Korunäyttely
Korunäyttely Helsingin Talvipuutarhassa

 Helsinkiläiset korutaiteilijat Meira Rauta ja Astari G. Swatantri järjestävät Leaves & Love -korunäyttelyn Helsingin Talvipuutarhassa.
Tänä vuonna taiteilijoilta on esillä myös yksi koru, joka on saanut inspiraationsa jostain Talvipuutarhan henkilökunnan valitsemasta kasvista.
Näyttely avoinna Talvipuutarhan aukioloaikoina. Vapaa pääsy.
Esillä:
Meira Raudan 'Urban – Wild' - näyttelytöissä luonto ja urbaani ympäristö kohtaavat ja etsivät sopusointua
Astari G. Swatantrin 'Garden Tea Time' - hopeasavesta korujen leikkisyyden inspiraationa ovat puutarha, tee ja taianomaiset hetket

Hopeasavi.fi Inspiraatio
Rintakoru 'Kaksi Kukkaa'


Kaunis hopeinen rintakoru on monivaiheinen projekti jossa yhdistyy hopeasavi, 24K kultafolio ja helmi.

Ohjeet & Malli: Art Clay Japan

Lue ja seuraa valmistajien turva- ja käyttöohjeita materiaalien ja työkalujen käytöstä ja käytä suojavälineitä kun tarpeen.

Materiaalit:

1) Korussa on kaksi erikokoista kukkaa. Tee niille ensin keskustat (joihin helmi kiinnitetään): kauli 5g Art Clay hopeasavea 1mm paksuksi levyksi. Käytä apuna kaulinta ja 1mm välilistoja. Leikkaa savesta 2 ympyrää (Φ6mm & Φ5mm) (a). 
Vinkki: Paina ympyröiden keskipisteeseen pieni reikä jotta helmiä varten tulevat hopealangat on helpompi istuttaa. Säilö ylijäänyt savi takaisin muun saven yhteyteen myöhempää käyttöä varten.
2) Kuivaa valmistajan ohjeiden mukaan.
3) Esiviimeistele ympyrät. Vinkki: reunat voi helposti silottaa kostealla vauvan puhdistuspyyhkeellä.
4) Kauli lopusta savesta 1mm paksu levy ja leikkaa siitä useita ympyröitä kukkien terälehdiksi: Iso kukka: 3kpl Φ10mm + 6kpl 
Φ12mm. Pieni kukka: 4x Φ8mm + 5kpl Φ10mm (b).
Vinkki: Suojaa leikatut palat tuorekelmun alle jotta ne eivät kuivu.
5) Tee ensimmäinen kukka: kostuta osa yhden pienemmän terälehden pintaa ja asettele terälehtiä osittain toistensa päälle, kiertäen ympäri kuin spiraali (c). 
6) Aloita pienillä terälehdillä ja sitten isommilla (d), kostuta liitoskohtaa siveltimellä jos tarpeen. Tee toinen kukka samaan tapaan. 
7) Laita tippa Art Clay pastaa kukkien keskustaan ja liitä niihin kuivatut ja esiviimeistellyt ympyrät, Φ6mm isompaan ja Φ5mm pienempään kukkaan (e).
8) Lisää ylijäänyttä savea kummankin kukan taakse (f), ja kuivaa työ valmistajan ohjeen mukaan.
9) Esiviimeistele kukat (g), ja poraa kukkien keskustaan reikä 0.8mm poranterällä (tämä on helpompaa jos vaiheessa 1 on tehty pieni alkureikä).
10) Leikkaa kaksi palaa hopea 999 0.8mm lankaa noin 10mm pituiseksi pätkäksi ja istuta ne reikiin tipalla Art Clay pastaa (h). Anna kuivua.
11) Liitä kukat toisiinsa Art Clay pastalla laittaen muutama terälehti päällekkäin (h) ja kuivaa.
12) Lisää Art Clay pastaa liitoksen taakse vahvistaaksesi sitä.
13) Liitä rintakoruosan jalat Art Clay pastalla (i) ja anna työn kuivua jotta voit e
siviimeistellä sen.
14) Polta valmistajan ohjeiden mukaan. Kun valmis, ota työ uunista ja anna jäähtyä huoneenlämpöön. Vältä koskemasta pintaan.
15) Leikkaa kultafolio: aseta folio terälehdelle ja paina sitä varoen sormella niin että siihen jää reunaviivat (j). Leikkaa 1mm isommaksi kuin terälehti. Aseta sitten folio terälehdelle.
16) Ohjelmoi uunin lämmöksi 800℃. Kun uuni on valmis, laita työ uuniin. Odota kunnes uuni saavuttaa uudelleen 800℃ lämmön. Tähän menee vain hetki.
17) Ota työ ulos ja naputtelemalla paina kultafolio kiinni hopeaan. Käytä tähän teräksistä kiillotinta tai muotoilulastan päätä (l).
Vinkki: Muotoilulastan tulee olla viileä aina kun sitä käyttää. Jos se lämpenee, jäähdytä se kylmässä vedessä ja kuivaa.
18) Toista työvaiheet 16-17 jos tarpeen.
19) Kun valmis, anna työn jäähtyä ja puhdista se juoksevan veden alla ja kuivaa.
20) Kiillota kullattu alue akaattikiillottimella (m), painamalla voi saada tehtyä tekstuuria pintaan. Kiillota muut alueet teräsharjalla.
21) Aseta rintakorun neula paikalleen.
22) Liitä helmet: tarkista ensin langan pituus, ja lyhennä tarvittaessa. Laita sitten pieni tippa epoxy liimaa hopealankojen päähän ja pujota helmet paikoilleen.

Huomaa: Keumbu tekniikkaa voi tehdä myös kaasukeittimen tai kaasupolttimen avulla. Info tästä on luettavissa kirjassa Kiehtova Hopeasavi.