KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Nämä inspiraatiot saat loppukesästä

 

Hopeasavi.fi AVOIN TYÖPAJA
Torstai 01.09. 2011 17:30-20:00
 

Hopeasavi.fi kursseilla käyneet, muistathan ilmottautua tänään  ja varata paikkasi Avoimelle työpajalle. Paikat täyttyvät ja toivotamme kaikki tervetulleiksi! Aivan aluksi voit saada inspiraation demopöydältä “Kuinka tehdä luontoaiheisia muotteja ja tekstuureita”… Ja sitten voit käyttää hyväksesi työtilaa: tee juuri niin paljon tai vähän kuin haluat... Ja tietenkin tarjoamme paljon erityistarjouksia monille tuotteille. Näytteillä on myös syyskuun messutarjouksia… Hyödy nyt jo messujen esimyynnistä.
INFO Seuraava Avoin työpaja järjestetään lokakuussa, jolloin nähtävillä on toisenlainen uniikki demopöytä. Älä siis jää paitsi tämän syyskuun Avoimen työpajan ainutlaatuisista mahdollisuuksista!
Kuvassa oikealla muutama esimerkki luontoaiheinen tekstuuri -demopöydältä. 1.9. 2011 >>>
 
    

 
 

Polymeerimassa: Loppukesän värit saat perusväreistä

Aloita perusväreistä                 ...               tuloksena loppukesän värit?
Uusi moniväripaketti: Premo Classic Multipack: 6 perusväriä - loputtomat mahdollisuudet. Kaikkia värejä voidaan sekoittaa keskenään ja tuloksena saat loputtomasti omia värisävyjä, kuten loppukesän pastellivärit. 
Kuvan vaahteranlehti löytyi puistosta eräänä kauniina päivänä tällä viikolla... Sen värit ovat uskomattoman vivahteikkaita ja antavat inspiraatiota tehdä kaunis loppukesän värejä hehkuva koru. Tässä on yksinkertainen esimerkki värireseptistä, jonka tuloksena on vaahteranlehden 'loppukesän' värit:
Oranssi reunaväri: likimääräisesti  1 osa punaista + 1 osa keltaista + 1/4 osa vihreää. 
Vihreä keskusta:
 likimääräisesti 1 osa vihreää + 1/4 osa punaista + 1/3 osa keltaista.
Huomaa sekoittamisen jälkeiset tulokset... 
Kuvassa: Inspiraatio ja lopputulos! Tarkoituksena on imitoida loppukesän vaahteranlehden kaunis värikirjo riipukseen. Nyt koru välittää todellakin sanomansa:
'Kesä vaihtuu syksyyn'!
 
VINKKI
Kun aloitat sekoittamaan  omaa väriä, tee ensin koe-sekoitus pienellä määrällä. Tee mittasuhteista muistiinpanoja ja kun saavutat halutun tuloksen voit helposti sekoittaa isomman määrän samoilla mittasuhteilla. Pidä hauskaa väreillä!

Riipus: 'Kesä vaihtuu syksyyn', noin. 70x50mm, Astari Swatantri

Osta Premo Classic Multipack tästä Extra tarjous: Jos ostat tämän moniväripakkauksen 26-28 elokuuta 2011 saat kaupanpäälle 'Täplikäs' helmi -työoppaan. Laita siis Premo classic multipack -moniväripakkaus ostoskoriin yhdessä S-työoppaan kanssa, jolloin työoppaan hinta (OVH 2,10) muuttuu nollaksi (ilmainen)

Lehti -tekstuurin, jota on käytetty esimerkkikorussa voit löytää täältä

S-työohje ILMAISLAHJA

I