KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Kutsu: Korunäyttely Helsingin Talvipuutarhassa 8-27.9.2020*Korunäyttely
Korunäyttely Helsingin Talvipuutarhassa


Astu sisään korunäyttelyyn kasvien vehreän kauneuden keskelle Helsingin Talvipuutarhaan, Töölönlahden rannalla.
Helsinkiläiset korutaiteilijat Meira Rauta ja Astari G. Swatantri tuovat esille kasviaiheisia koruja, mukaan lukien 10 uutta korua, jotka ovat saaneet inspiraationsa Talvipuutarhan upeista kasveista.
Leaves and Love korunäyttely on avoinna Talvipuutarhan aukioloaikoina.

LEAVES & LOVE
Treasures of The Winter Garden
Korunäyttely
8.-12.9.2020
13.-27.9.2020*
Talvipuutarha
Hammarskjöldintie 1 A, 00250 Helsinki

*Vallitsevan tilanteen vuoksi näyttely on jaettu kahteen vaiheeseen:
• 8.-12.9.2020 – Täysimittainen koruvalikoima
• 13.-27.9.2020 – Supistettu näyttely, korut pääasiassa esillä valokuvina

Näyttely avoinna Talvipuutarhan aukioloaikoina
Ma suljettu/ Ti 9-15/ Ke-Pe 12-15/ La-Su 12-16
Vapaa pääsy


Astari, Meira & Talvipuutarha


Astari G. Swatantri
svva.fi
instagram.com/svvajewels

Olen kansainvälisesti palkittu korutaiteilija, ja luonut hopeakoruja vuodesta 2006. Minulle korut ovat tapa kertoa tarina, mikä näkyy erityisesti kilpailutöissäni. Tyylini muotoilla koruja on yksinkertainen ja kiehtova, herttainen ja vahva, mukana ajoittain leikkisyyttä. Taustani arkkitehtuurissa selittänee miksi vaistomaisesti teen koruista monikäyttöisiä ja muunneltavia, kuten erillisiä töitä joista voi muodostaa laajemman näyttelykorun, tai toisenlaisen esineen, kuten minikokoiset vesiväritaiteilijan tarvikkeet.Meira Rauta
meimei.fi
instagram.com/rautameira

Olen korumuotoilija ja tehnyt koruja vuodesta 2008. Korumuotoilun lisäksi koru taide-esineenä kiinnostaa minua enenevässä määrin. Pohdin korun ja pienoisveistoksen vuoropuhelua: koru voi olla kaunis esine koristamassa ympäristöä silloinkin, kun se ei ole käytössä. Tästä hyvä esimerkki on näyttelyssäkin esillä oleva työni ‘aloe’: alustalla ollessaan se on veistos, jota välttämättä ei tule ajatelleeksi koruna ennen kuin se on puettu ylle. Tiettyä veistoksellisuutta olen tavoitellut myös useissa muissa uudemmissa koruissani, kuten kasvien inspiroimissa näyttelykoruissa.Olemme kaksi Helsinkiläistä korutaiteilijaa Astari G. Swatantri ja Meira Rauta. Järjestämme “Leaves & Love - Treasures of the Winter Garden” -korunäyttelyn Helsingin Talvipuutarhassa syyskuussa. Tapahtuma on jatkoa vuosi sitten syksyllä Talvipuutarhassa järjestetylle Leaves & Love -korunäyttelyllemme.

Talvipuutarha on meille molemmille merkittävä paikka, erityisesti talven pitkinä, pimeinä kuukausina, jolloin se on keidas jossa voi käydä lataamassa viherterapiaa ja hengittämässä kasvien ihanaa tuoksua. Olemme tunteneet toisemme 12 vuotta ja meitä yhdistää rakkaus koruihin ja kasveihin, luonnollisesti korujemme muotokieli on yksilöllinen korostaen kummankin mieltymyksiä ja persoonaa. Astarin koruissa heijastuu sekä hänen arkkitehtikoulutuksensa että indonesialainen taustansa ja rakkaus kasveihin ja puutarhoihin. Meira on koulutukseltaan korumuotoilija, mutta hän opiskeli nuorena puutarhuriksi ja opiskeli vuoden myös maisemasuunnittelua, joilta ajoilta kumpuaa hänen vahva rakkaus kasvien monimuotoisuuteen.

Toivottavasti herätimme kiinnostuksenne ja näemme teidät myös näyttelyssämme, jonne toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!


Online-näyttely

Tutustu LEAVES & LOVE – Treasures of the Winter Garden -näyttelyyn Instagrammissa.
Näyttelyn ajan lataamme Instagram-sivuillemme kuvia näyttelykoruista, työprosessista jne.
Tervetuloa seuraamaan online-näyttelyämme 8-27.9.2020:Astari G. Swatantri - instagram.com/svvajewels

***