KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Art Clay-tuotteiden hintojen päivitys kohonneiden arvometallihintojen vuoksi

Art Clay-tuotteiden hintojen päivitys kohonneiden arvometallihintojen vuoksi
Kaikki teistä, jotka ovat työskennelleet hopeamateriaalien parissa ovat varmaan huomanneet, että hopean hinta on kokenut suuria muutoksia ja jopa kolminkertaistunut kahden viime vuoden aikana. Arvometallimarkkinoilla hinnan nousu näyttää edelleen jatkuvan.
 
Tilanteesta johtuen Aida Chemical Industries, Art Clay hopea- ja kultasaven valmistajan täytyy päivittää hintojaan vastaamaan nousseita arvometallien hintoja. Uudet hinnat tulevat voimaan kesäkuun 15:sta 2011 ja ne koskevat kaikkia Art Clay hopea- ja kultatuotteita. Tämä yleinen hintojen päivittäminen tapahtuu samanaikaisesti koko Euroopassa.
 
Edellämainitusta johtuen oletamme kysynnän nousevan ja suosittelemmekin hankkimaan materiaaleja mahdollisimman aikaisin. Näin vältytte pettymykseltä mikäli tuotteiden suuri kysyntä aiheuttaa saatavuuden heikentymistä. Suosittelemme tekemään suuret tilaukset viimeistään kuukautta ennen hintojen nousua. Tulemme ilmoittamaan lisää uutisia kun niitä saamme. Sillä välin, jos teillä on kysyttävää, ottakaa meihin yhteyttä. Kiitos ymmärryksestä.