KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Hopeasavi.fi Joulutervehdys & Minityöohje vapaapäivälle

 
I

Hyvää Joulua!

Toivotamme kaikille rauhallista ja muistorikasta Joulua

 
 
Minityöohje vapaapäivälle: Hopeiset helmihatut
Siinä tapauksessa että et vielä huomannut... Ihastuttavat 'Jouluiset pallot' ylhäällä ovat korvakoruja, joissa pyöreisiin helmiin on lisätty helmihattu! Helmihatun tekeminen on helppoa kun käytät Art Clay pursotettavaa hopeasavea. Tarvitset vain pienen lasikuulan joka toimii muottina. Päällystä kuula ensin tuorekelmulla jotta hopeasavi ei tartu kiinni. Voit estää kuulaa pyörimästä asettamalla sen sopivan kokoisen pienen piparkakkuleikkurin päälle, kuten esimerkiksi kuvassa käytössä oleva malli. Tämä helpottaa huomattavasti työskentelyä. Peitä vain pieni alue pursotettavalla hopeasavella, muista jättää keskustaan pieni reikä jotta voit pujottaa sen läpi joko hopealangan tai korupiikin. Paina kevyesti kaikki mahdolliset pursotuksesta tulleet epätasaisuudet ja piikit tasaisiksi kosteuskynällä tai siveltimellä. Voit lisätä koristeita kuten pieniä pursotettuja palloja jos niin haluat. Kuivaamisen jälkeen siloita pinnalla mahdollisesti olevat terävältä tuntuvat kohdat kostealla vaippapyyhkeellä. Kuivaa, polta ja kiillota teräsharjalla. Voit käyttää helmihattuja koristamaan mitä tahansa pyöreää helmeä joka sopii tekemäsi hatun sisälle tai tee omia yksilöllisiä helmiä polymeerimassasta, kuten kuvan esimerkissä on tehty. Vinkki: Jos käytät pallopäisiä korupiikkejä saat kauniin lisäyksityiskohdan. Liitä valmis työ vielä korvatappiin. Helppoa ja hauskaa, juuri sopiva työohje loppuvuoden vapaapäivälle!

 
 

Luo värikkäitä koruja: Kirjoja polymeerimassoista ja tekniikoista

Pitkistä pimeistä talvipäivistä tulee paljon hauskempia kun luettavana on seuraavat kirjat!
Hopeasavi.fi esittelee nyt kolme polyymeeriaiheista kirjaa jotka esittelevät kuinka monipuolinen ja vivahteikas tämä materiaali on.
Luo helmiä, riipuksia, rintaneuloja ja paljon muuta. Kirjat sisältävät monia eri tyylejä alkaen etnisistä vaikutteista inspiraationsa saaneista koruista moderneihin, jopa eriskummallisiin koruihin asti. Näistä kirjoista löytyy aina jotain kiinnostavaa itse kullekin .
I