KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Uutisviesti

Uutisviesti: Kuultavat ja Säihkyvät Korvakorut UV-hartsilla & Kesäinfo

Hopeasavi.fi Nettikauppa
Kesätarjous: UV led Hartsitarvikkeita

Auringon paistaessa on hauskaa tehdä värikkäitä koruja UV led hartsista, jota voi myös kovettaa auringon valossa!Hopeasavi.fi Inspiraatio
Kuultavat & Säihkyvät Korvakorut UV led HartsillaYhdistä herkkiä ja kauniita sävyjä ja säihkyvää kimalletta. Näiden erityiskorujen tekeminen UV led hartsilla on hauskaa!
UV led hartsia voi kovettaa auringon valossa. Tässä siis oivallinen koruprojekti kesän iloksi.

Ohjeet & Malli: Padico Japan - Created by Kimura Premium

Lue ja seuraa valmistajien turva- ja käyttöohjeita materiaalien ja työkalujen käytöstä ja käytä suojavälineitä kun tarpeen.

Materiaalit:
Korun viimeistelyyn: Riipussilmukka esim. 6mm hopea pronssi kupari • Välirengas esim. 6mm hopea  pronssi  kupari  • Korun väliosa - Vinkki: Tee itse oma malli käyttäen hopealanka pronssilanka kuparilanka tai Hopeasavi Pronssisavi Kuparisavi • Korvakoruosa hopea kullattu pronssi kupari1. Sekoita hiukan pigmenttiä (Suiu vihreä) ja vihreää glitteriä UV led hartsiin, sekoita kunnolla (a) Vinkki: Glitterin lisääminen on valinnaista, se kuitenkin antaa värille syvyyttä.
2. Täytä muotti lähes pintaan asti, ja lisää sitten lopuksi kirkasta hartsia suoraan pullosta (b) saaden aikaan värin varjostuksen.
3. Koveta täysin kovaksi UV led valolla. Anna jäähtyä ja poista sitten muotista (c).
Vinkki: Aurinkoisina päivinä voit antaa auringon valon kovettaa UV led hartsin. Esim. ikkunalaudalla aikaa kuluu muutama minuutti.
4. Leikkaa hiukan työtä suurempi pala kopiointimuovia tai heijastinkalvoa ja rutista ja taittele siihen epätasaisuutta ja teräviä linjoja.
Suorista kalvo takaisin (lähes) tasaiseksi levyksi (d).
5. Aseta kovetettu osa tukialustalle (muotti toimii alustana myös) ja laita pinnalle väritettyä hartsia. Käytä apuna hartsilastaa. Laita hartsia koko pinnalle (e).
6. Aseta rypistelty kalvo hartsin päälle (f).
Vinkki: Tarkista että hartsin ja kalvon välissä ei ole ilmaa. Tarvittaessa laita läpinäkyvä muovilevy (esim- akryylilevy) painoksi.
7. Koveta UV led valolla (tai auringonpaisteessa) (g).
8. Kun hartsi on kovaa irrota kalvo (h).
9. Toista vaiheet 5-8 toiselle puolelle.
10. Poista ylimääräiset hartsit esim. leikkurilla, terävällä askarteluveitsellä tai hyvillä tarkoitukseen sopivilla saksilla.
11. Viimeistele koru: Korusilmukkaa varten poraa reikä ja kiinnitä silmukka hartsilla ja koveta. Lisää muut koruosat, välirenkaat ja koristeet.

Lisää koruprojekteja Hopeasavi.fi uutisviesten arkistossa: https://hopeasavi.fi/news.php