KURSSIT & KOULUTUS

WEBSHOP
0
€0.00
 

Liity asiakkaaksi

* Huom!: Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kentät.

Valitse oma tunnus & salasana käyttäjäsivullesi
Tilaan uutisviestin
Ole hyvä ja laita seuraava koodi allaolevaan laatikkoon
(tämä varotoimi estää Spam robottien toiminnan)

Näytä toinen koodi
Napsauttamalla allaolevaa "Ilmoittaudu" painiketta
vahvistat että ikäsi on vähintään 18 vuotta
ja että hyväksyt Hopeasavi.fi Toimitusehdot
ILMOITTAUDU

Paras tapa aloittaa

Neuvoja & Työtapoja
Hyödyllistä tietoa niille jotka haluavat aloittaa, tai ovat jo aloittaneet luomaan koruja ja esineitä Art Clay -metallisavesta. Lue neuvoja eri työvaiheista ja tutustu eri polttotapoihin. Samoista asioista kerromme lisää uutisviestissä. Jo ilmestyneitä numeroita voi lukea "Uutiskirje"sivulla.
Art Clay -hopeasavi antaa kaikille mahdollisuuden luoda omia hopeakoruja kotioloissa. Et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta korusepän työstä. Periaatteessa, jos osaat ajatella muotoilevasi muovailusavea, osaat myös luoda hopeakorun Art Clay -hopeasavesta. Siitä voit valmistaa monia erilaisia esineitä alkaen pienestä yksinkertaisesta helmestä kirjailtuun korurasiaan saakka. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Alkuun päästäksesi tarvitset vain muutaman yksinkertaisen työkalun sekä polttoritilän suojakehikolla jotta voit hopeasaven retkikeittimen avulla polttaa. Lue lisää työvaiheista sivulla Neuvoja & FAQ.
 
Kurssit
Paras ja tehokkain tapa tutustua hopeasaveen on osallistua kursseille. Vain muutamassa tunnissa saat kylliksi tietoa ja taitoa jatkaaksesi hopeakorujen tekemistä itsenäisesti kotona. Opit tarvittavat tekniikat ja opit ennakoimaan vastaan tulevat ongelmat ja keksit tavat ratkaista ne. Studiossamme huomaat myös että me Hopeasavi.fi:ssä rakastamme kirjoja. Kurssin aikana voit tutustua laajaan kirjastoomme. Nauti samalla kuppi kahvia ja vaihda ajatuksia muiden hopeasaviharrastajien kanssa kun hopeasavi on uunissa poltettavana. Kursseja pidämme eri paikkakunnilla ja jos saat sopivan kokoisen ryhmän kokoon voimme sopia paikasta ja ajasta erikseen. Kouluttamamme sertifioidut opettajat järjestävät myös kursseja ja voitte löytää yhteystiedot sivulla Löydä opettaja.
 
Aloittelijapaketti
Jos asut kaukana kaikista kurssinpitopaikoista tai haluat yksinkertaisesti tehdä ensimmäisen hopeasavikorusi omin neuvoin, voit tilata jonkin Art Clay Aloittelijan pakkauksistamme. Niiden sisältö on riittävä, joten pääset välittömästi alkuun. Seuraa työvaiheita käyttöohjeesta ja polta savi lopuksi edullisesti mukanatulevan polttoritilän päällä käyttäen retkikeitintä, kaasuliettä tai butaanipoltinta. Vihjeemme: aloita yksinkertaisella työkohteella kuten litteällä pikkukorulla (maskotti), saadaksesi tuntuman materiaaliin ja otteen perustekniikoista. Itseluottamuksesi kasvaessa voit siirtyä suurempiin esineisiin ja vaativampiin tekniikoihin. Saatavana on erilaisia aloittelijan pakketteja. Kaikki tarvittavat perustyövälineet sisältyvät pakkaukseen.
 
Aloittelijapakkaus + Poltto - hopeasavi.fi special
Tämä sopii sinulle joka haluat aloittaa ilman huolen häivää. Aloittelijan pakettiin + Poltto sisältyy savi, työkalut, opas ja yhden tunnin polttopalvelu studiollamme. Tehtyäsi kuvan kaltaisen riipuksen polttovalmiiksi, voit tuoda sen studioomme. Me poltamme sen puolestasi. Tämän jalkeen voit mukavasti viimeistellä työsi studiossamme. Ole hyvä ja varaa aika polttoa varten Kurssit & Koulutus sivuilta kohdasta Hopeasavi - polttopalvelu